عبدالله حبیبی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اهمیت استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر اظهار کرد: آموزش و پرورش یکی از مراکز مهم تعلیم و تربیت و فرهنگساز است که میتواند کمک عمدهای در این زمینه داشته باشد. وزارت آموزش و پرورش هم همزمان با پویش ملی دو درجه کمتر، این پویش را در مدارس سطح کشور آغاز کرده و خوزستان نیز این پویش را در راستای فرهنگسازی اجرا کرده است.
وی افزود: این برنامه به منظور آموزش صرفهجویی و استفاده بهینه از انرژی اجرا شده است؛ دانشآموزان ربدانند منابع انرژی، تجدیدناپذیر هستند و از بین میروند و باید این منابع را برای آیندگان حفظ کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: در منابع درسی و سایر کتابها نیز این موارد پیشبینی شده است و معلمان توضیحات کامل در این زمینه را میدهند.
حبیبی عنوان کرد: ادارات موظف شدهاند ۲۰ درصد انرژی را از منابعی مانند انرژی خورشیدی تامین کنند تا آلودگی کاهش یابد و کمک بزرگی به تولید انرژی داشته باشند. مراحل ابتدایی این کار در ادارات آموزش و پرورش هم آغاز شده است و به تدریج در مدارس اجرایی میشود تا بخشی از انرژی از پنلهای خورشیدی به دست بیاید.
وی افزود: امیدواریم با این اقدامات بتوانیم دانشآموزان تمامساحتی تربیت کنیم که بتوانند با محیط زیست سازگاری داشته باشند و قدردان نعمتهای خداوند باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: اکنون میبینیم آموزش تحت تاثیر منابع آلاینده قرار گرفته و کلاسها را به سمت مجازی برده و حوزه پرورشی را هم تحت تاثیر قرار داده است، بنابراین امیدواریم با استفاده انرژیهای تجدیدپذیر، به ایجاد و تولید انرژی و فرهنگسازی در دانشآموزان و والدین کمک کنیم.
انتهای پیام