شناسهٔ خبر: 71025226 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان:

<html> <head></head> <body> سالانه حدود ۴هزار تُن قارچ دکمه ای در استان تولید‌می‌شود </body> </html>

<html> <head></head> <body> رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان: </body> </html> <html> <head></head> <body> رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید حدود چهار هزار تنی قارچ دکمه ای در استان خبر داد. </body> </html>

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، صالح محمدی با اشاره به فعالیت ۱۳ واحد صنعتی تولید قارچ دکمه ای در استان گیلان، اظهار کرد: مساحت این واحدها ۱۴۳ هزار و ۱۷ مترمربع بوده و سالانه سه هزار و ۲۸۴ تن تولید دارند.

وی همچنین از تولید قارچ دکمه ای در ۱۴۰ واحد مشاغل خانگی به مساحت ۳۴ هزار و ۷۲۸ مترمربع خبر داد و افزود: تولید سالانه در بخش مشاغل خانگی نیز به ۶۵۷ تن در سال می رسد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان مجموع سطح زیر کشت قارچ صنعتی در استان را ۱۷۷ هزار و ۷۴۵ مترمربع دانست و خاطرنشان کرد: سالانه شاهد تولید سه هزار و ۹۴۱ تنی قارچ دکمه ای در استان هستیم.

محمدی با اشاره به تولید قارچ صدفی در دو واحد از مشاغل خانگی، یادآور شد: ظرفیت تولید این محصول نیز ۱۱ تن در سال است.

وی از ارسال قارچ های پرورشی استان گیلان به استان های مجاور خبر داد و تاکید کرد: این محصول در بازارهای داخل استان نیز عرضه می شود و فروش خوبی دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به انجام بسته‌بندی محصول تولیدی قارچ در واحدهای پرورشی، گفت: قارچ در تنظیم فشار خون و کلسترول بسیار مفید بوده و با مصرف آن می‌توان پروتئین بدون چربی را در اختیار بدن قرارداد.

انتهای پیام/