شناسهٔ خبر: 71021583 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

از ابتدای سال تاکنون؛

آسفالت و روکش بیش از ۱۵۶ کیلومتر راه روستایی در خراسان شمالی

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان شمالی گفت: امسال ۱۵۶.۸ کیلومتر از راه‌های روستایی و فرعی با ۳۸۴ میلیارد تومان اعتبار احداث، آسفالت و روکش آسفالت شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ محمد مشتری به خبرگزاری صدا و سیما گفت: امسال ۲۸.۲ کیلومتر راه روستایی با ۲۰۶ میلیارد تومان اعتبار احداث و آسفالت و ۱۲۸.۶ کیلومتر راه روستایی و فرعی با ۱۷۸ میلیارد تومان اعتبار روکش آسفالت شده است.

وی افزود: در این مدت، عملیات احداث و آسفالت محور‌های روستایی در شهرستان شیروان ۷.۹ کیلومتر، در شهرستان بجنورد ۵.۹ کیلومتر، فاروج ۴.۵ کیلومتر و راز و جرگلان ۴ کیلومتر اجرا شد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اضافه کرد: همچنین ۳.۳ کیلومتر محور روستایی در شهرستان مانه، ۲ کیلومتر محور روستایی در شهرستان سملقان و ۰.۶ کیلومتر محور روستایی در شهرستان بام و صفی آباد احداث و آسفالت شده است.

مشتری با اشاره به روکش آسفالت ۲۷.۴۵ کیلومتر راه روستایی و فرعی در شهرستان راز و جرگلان، ۲۵.۸ کیلومتر در شهرستان بجنورد و ۱۵.۱ کیلومتر در شهرستان جاجرم ادامه داد: اجرای عملیات روکش آسفالت ۱۵ کیلومتر از محور‌های روستایی شهرستان بام و صفی آباد، ۱۴.۰۵ کیلومتر در شهرستان مانه، ۱۱.۵ کیلومتر در شهرستان سملقان، ۹.۸ کیلومتر در شهرستان اسفراین، ۷.۹ کیلومتر در شهرستان شیروان و ۲ کیلومتر در شهرستان گرمه از اقدامات دیگر این اداره کل در حوزه راه‌های روستایی و فرعی است.

به گفته مشتری ۴۰ کیلومتر از محور‌های روستایی استان آماده آسفالت و نیازمند اعتبار است.

طول راه‌های خراسان شمالی بدون احتساب راه‌های روستایی، هزار و ۳۴۳ کیلومتر است.

۱۶۶ کیلومتر بزرگراه، ۴۳۲ کیلومتر راه اصلی و ۷۴۵ کیلومتر راه فرعی در خراسان شمالی وجود دارد.

طول راه‌های روستایی استان چهار هزار و ۶۵۴ کیلومتر است.

طول راه‌های شریانی خراسان شمالی ۶۳۷ کیلومتر است.