امیر رجبی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مربیان شرکت کننده در این رویداد باید فرم شماره دو را تکمیل و مدارک و مستندات لازم را آماده کنند و مدیران داوطلب دریافت جایزه سرو ایرانی نیز باید فرم شماره یک را تکمیل و همراه مستندات آن به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل مراجعه کنند.
وی افزود: در پایان مرحله استانی، از مدیران و مربیان برتر استان توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تقدیر به عمل می آید و مدیران و مربیان برتر و شایسته تقدیر در سطح ملی، انتخاب و برای آئین اختتامیه معرفی می شوند.
وی زمان ثبت نام را تا ۲۰ بهمن ماه جاری و زمان برگزاری اختتامیه را اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ همزمان با هفته گرامیداشت مقام معلم اعلام کرد و گفت: علاقهمندان از طریق مراجعه حضوری به ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها یا با مراجعه به سایت ir.gov.farhang.amoozeshehonar:www برای دریافت فرمهای ثبت نام اقدام کنند.
رجبی اظهار کرد: فعالیت آموزشگاههای آزاد هنری در آموزش و ترویج هنرهای ملی، بومی و هنرهای معاصر و مدرن و تربیـت هنرجویان مسـتعد و خالق هنر چشمگیر اسـت و انتخـاب و تقدیـر از مدیـران و مربیـان برتـر، یـکی از راههـای ارتقـای کیفیت آموزش در آموزشگاهها محسوب می شود و که از جمله موارد مورد توجه در دومیـن رویـداد جایـزه مـلی آمـوزش هنـر “سـرو ایـرانی” است.
وی بیان کرد: دارا بودن حداقل دو سال سابقه مدیریت مستمر برای مدیران و دو سال سابقه تدریس مستمر برای مربیان آموزشگاههای آزاد هنری از شرایط شرکت در این رقابتهاست و مدارک و مستندات سالهای قبل از آن مورد بررسی قرار نخواهد گرفت و مدیران و مربیانی که یک دوره به عنوان مدیر یا مربی برتر در سطح ملی انتخاب شده باشند، نمیتوانند در دوره بعدی رویداد شرکت کنند.
به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل بیش از ۶ هزار آموزشگاه هنری در کشور و ۵۰ آموزشگاه آزاد هنری در استان با هدف آموزش و تربیت هنرمندان آینده فعال است.