سیدداوود موسوی، امروز یکشنبه، ۷ بهمن در مراسم اختتامیه سومین جشنواره ملی قالی فاخر که در سالن همایشهای اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی اصفهان، برگزار شد، اظهار کرد: از برگزارکنندگان این سه رویداد مهم ملی و استانی که همزمان در استان اصفهان در حال برگزاری است، قدردانی میکنم. امیدواریم این رویدادها و گردهماییها، همایشها و سمینارها به نتایج مثبتی منجر شود و هدف اصلی آنها، یعنی انتقال تجربه و ارائه راهکارهای موثر در بازار رقابتی، محقق شود.
وی در خصوص صنعت فرش افزود: با رویکرد جدیدی که هم دولت و هم جامعه فرش دنبال میکنند، شاهد تحولات مثبتی بهویژه در حوزه صادرات، که یکی از مسائل اصلی است، خواهیم بود. با توجه به حمایتهای اخیر مقام معظم رهبری از صنعت فرش در نمایشگاهی که در آن حضور داشتند، امید داریم که موانع موجود در مسیر صادرات و مسائل مرتبط با بیمه قالیبافان حل شود.
سرپرست معاونت توسعه بازرگانی وزارت صمت ادامه داد: یکی از مهمترین اقدامات در این راستا، بازسازی و احیای مرکز ملی فرش است که در گذشته به دلیل مشکلات ساختاری دچار اختلال شده بود. با این رویکرد جدید، امیدواریم بتوانیم مشکلات موجود در زمینه صادرات و بیمه را حل کرده و از این طریق به رونق بیشتر این صنعت کمک کنیم.
موسوی گفت: در قانون برنامه هفتم توسعه و مادههای ۸۳ و ۴۸، به توسعه زنجیرههای تولید تاکید شده که امیدواریم در راستای این قوانین، چالشهای موجود در بخش فرش به طور جدی پیگیری و حل شود.
وی با بیان اینکه در بحث قاچاق فرش و حمایت از تولیدکنندگان، کمیتهای تشکیل دادهایم، تصریح کرد: شاخصهایی را برای پیگیری بیشتر تعیین کردهایم تا بتوانیم در این زمینه هم اقدامات موثری انجام دهیم. یکی از اولویتهای دیگر ما، بهبود وضعیت بیمه قالیبافان است که در حال جمعآوری اطلاعات و دستهبندی آنها در استانها هستیم.
سرپرست معاونت توسعه بازرگانی وزارت صمت اضافه کرد: تشکیل ستاد راهبری برای پیگیری اجرایی این موارد در دستور کار قرار دارد تا بتوانیم به طور مؤثری مسائل را حل کنیم. امیدواریم با همکاری و همدلی، این اهداف محقق شود و در نهایت، شاهد صادرات بهتر و رشد این صنعت باشیم.
انتهای پیام