شناسهٔ خبر: 71019929 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

کسب رتبه یک اعتبار بخشی از سوی ۶ بیمارستان خراسان جنوبی

بیمارستان های ولی عصر، ایران مهر ، میلاد و رازی بیرجند ، بیمارستان قاین وبیمارستان حضرت رسول (ص) فردوس در ارزیابی اعتبار بخشی وزارت بهداشت، حائز درجه یک شدند.

صاحب‌خبر -


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، کارشناس مسئول اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در گفت و گو با خبرنگار صداوسیما گفت: طبق اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با انتشار کارنامه اعتبار بخشی بیمارستان‌های ایران، در ارزیابی اعتبار بخشی ملی بیمارستان‌های کشور در سال ۱۴۰۳ که با حضور بازرسان و ارزیابان وزارت بهداشت از  این بیمارستان ها  صورت گرفت که این مراکز درمانی در خراسان جنوبی تاکنون مفتخر به کسب رتبه یک اعتبار بخشی شدند.

اشرفی افزود: دفتر اعتباربخشی و نظارت بر درمان وزارت بهداشت هر دوسال یک بار نسبت به اعتباربخشی همه بیمارستان‌های کشور شامل خصوصی، خیریه و دانشگاهی توسط ارزیابان اعتباربخشی کشوری آموزش دیده در غالب سنجه‌های اعتبار بخشی درمانی و آموزشی به طور جداگانه اقدام می‌کند و در پایان با توجه به کسب نمرات بیمارستان‌های درجه یک، ممتاز و برتر مشخص می‌شوند.

وی گفت: در این فرآیند همه جنبه‌های بیمارستان از ایمنی بیمار، کیفیت، هتلینگ، فرآیند‌های درمانی مخصوص در اورژانس، فرآیند‌های مدیریتی و ... به صورت کامل در چند روز بررسی و به تناسب زمان انجام اعتباربخشی نمره اعلام می‌شود.

کارشناس مسئول اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: اعتبار بخشی سایر بیمارستان های خراسان جنوبی همچنان ادامه دارد.