شناسهٔ خبر: 71019270 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

رشد ۷۰ درصدی بازرسی از واحد‌های صنفی استان یزد

سرپرست اداره کل استاندارداستان یزد:بازرسی از واحد‌های صنفی، درمدت ۱۰ ماهه گذشته درمقایسه با مدت مشابه پارسال دراستان یزد، هفتاد درصد رشد داشته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، زهرا جعفری ندوشن که در جمع کارشناسان وروسای حوزه اجرای استاندارد، به بررسی گزارش عملکرد این حوزه مشغول بود، افزود: در ۱۰ ماه ابتدای سال ۱۴۰۲ تعداد بازرسی از واحد‌های صنفی استان یزد ۳ هزار و ۷۳۰ مورد بوده است در صورتی که، به همت کارشناسان استاندارد استان یزد، این آماردربازه زمانی ۱۰ ماه نخست امسال به ۶ هزار و ۳۴۱ مورد افزایش یافته است وما رشد ۷۰ درصدی را تجربه کرده‌ایم.
وی ادامه داد: در حال حاضر براساس طرحی کشوری که از سال ۱۳۸۴ اجرایی شده است، علاوه بر بازرسی و نمونه برداری از خط تولید و انبار واحد‌های تولیدی، در قالب طرح طا‌ها (امین) کالا‌های مشمول استاندارد اجباری در مراکز توزیع و فروش سطح بازار استان نیز مورد بازرسی و نمونه برداری قرار می‌گیرند تا اطمینان لازم از استمرار کیفیت تولیدات، حاصل شود.
دبیر شورای استاندارد استان یزد در پایان سخنان خود گفت:هدف آن است که با بازرسی‌ها ونمونه برداری‌هایی که از واحد‌های تولیدی و اصناف انجام می‌شود، شهروندان با اطمینان خاطر بیشتری از کالا‌ها و خدمات استاندارد بهره‌مند شوند، از این رومجددا" از شهروندان تقاضا داریم تا به محض مشاهده مراتب غیر استاندارد، موارد را از طریق تلفن گویای ۱۵۱۷ با ما در میان بگذارند.