به گزارش خبرنگار جامعه دفاعپرس، نشست همایش دوازدهمین کنگره بینالمللی قرآن، عترت و سلامت ویژه جامعه پزشکی امروز (یکشنبه) با حضور «سید علیرضا مرندی» رئیس فرهنگستان علوم پزشکی، «محمدحسین نیکنام» رئیس گروه قرآن و عترت فرهنگستان علوم پزشکی، «سید رضا رئیس کرمی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، «سید مسعود حبیبی» معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت دانشجویی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در فرهنگستان علوم پزشکی برگزار شد.
مرندی در این نشست اظهار داشت: مشکل عمده در سیستم سلامت این است که درک درستی از سلامت نداریم و بحث معنویت در این موضوع اندک است. مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی این است که کادر درمان از معنویت بالایی برخوردار باشند و به بیماران نیز آموزش دهند. البته همه دستگاهها در خصوص همافزایی در حوزه معنویت و سلامت باید مشارکت داشته باشند.
وی گفت: همایش پیش رو این امیدواری را میدهد که معنویت و سلامت اثرگذار باشد. ما باید به اعتقادات اسلامی نزدیک شویم. سلامت مجموعهای از همه مولفههای جسمی و روحی است. ما وقتی از معنویت صحبت میکنیم وجه اسلامی آن را در نظر داریم؛ بنابراین به سلامت معنویت ضریب بدهیم.
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی بیان کرد: بعد از ۴۰ سال که از طرح سلامت معنوی میگذرد در ایران کارهای بسیاری انجام نشده است. ما نباید معنویت لائیک را مد نظر قرار دهیم. سلامت معنویت باید توجه به آموزههای اسلامی تحقق پیدا کند.
مرندی تصریح کرد: همه انتظارات ما در حوزه سلامت و معنویت با مد نظر قرار دادن توصیههای رهبر معظم انقلاب اسلامی شدنی است. متاسفانه در برخی از مدیریتها نسبت به این اصل مهم کم توجهی شده است.
وی در ادامه گفت: ما اگر بتوانیم در بحث آموزش سلامت و معنویت تلاش مضاعفی داشته باشیم اثرات مثبتی خواهد داشت. متاسفانه در بحث عدالت درمان و سلامت که همواره مورد تایید امامین انقلاب است کار شایانی انجام نشده است که با افزایش سلامت و معنویت این نقیصه مرتفع خواهد شد. ما نباید همه تلاش خود را صرف درمان کنیم بلکه در وهله اول باید به سلامت محرومین توجه ویژه داشت.
انتهای پیام/ 161
∎