شناسهٔ خبر: 71017328 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

همزمان با دهه فجر؛

افتتاح و کلنگ‌زنی ۲۳۶ طرح برق‌ رسانی در خوزستان

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان گفت: همزمان با دهه فجر امسال ۲۳۶ طرح برق‌ رسانی در استان بهره‌ برداری و کلنگ زنی خواهند شد.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی خدری با اشاره به طرح‌های برق رسانی در توسعه زیرساخت‌های برق استان، گفت: به مناسبت ایام‌الله دهه فجر، ۱۴۶ طرح برق‌رسانی آماده بهره‌برداری و ۹۰ طرح دیگر آماده کلنگ‌زنی است. این طرح‌ها با هدف بهبود کیفیت خدمات‌رسانی، افزایش پایداری شبکه و توسعه برق‌رسانی در مناطق شهری و روستایی استان اجرا شده‌اند.

وی درخصوص حجم سرمایه‌گذاری انجام‌شده در این طرح‌ها می‌گوید: برای اجرای این طرحها، ۶ هزار و ۱۸۰ میلیارد و ۵۴۴ میلیون ریال سرمایه‌گذاری شده است. این طرح‌ها در راستای توسعه پایدار صنعت برق، افزایش ظرفیت شبکه و کاهش خاموشی‌ها نقش موثری خواهند داشت.

خدری در تشریح جزئیات فنی این طرح، بیان داشت: در این طرح ها، ۱۶۵ هزار و ۱۱۴ متر شبکه فشار متوسط و ۳۵۳ هزار و ۸۵۱ متر شبکه فشار ضعیف ساخته و ۴۸۴ دستگاه انواع مختلف ترانسفورماتور برای تقویت شبکه و تامین برق پایدار در مناطق مختلف استان نصب شده است.

اجرای طرح‌ها در سراسر خوزستان

 مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با بیان اینکه طرح تعدیل روشنایی معابر و حذف روشنایی مازاد و غیرضروری با هدف رفع آلودگی نوری و صرفه‌جویی در مصرف برق در حال اجراست، ادامه داد: نصب ۵ هزار و ۹۷۱ شعله چراغ روشنایی معابر در سطح شهر‌ها و روستا‌های استان از دیگر اقداماتی بوده که با هدف ارتقاء امنیت، رفاه اجتماعی و کاهش تصادفات جاده‌ای انجام شده است.

وی با عنوان اینکه این طرح‌ها در سراسر استان توزیع شده‌اند، اضافه کرد: این طرح‌ها در شهرستان‌های آبادان، آغاجاری، اروندکنار، امیدیه، اندیکا، اندیمشک، ایذه، بندرامام، باغملک، خرمشهر، دزفول، دشت آزادگان، رامشیر، رامهرمز، شادگان، شوش، شوشتر، کرخه، گتوند، لالی، ماهشهر، مسجدسلیمان، هفتگل و هندیجان اجرایی شده‌اند.

ایجاد بیش از ۳ هزار شغل در روند اجرای طرح‌ها 

وی از اشتغال‌زایی ۳ هزار و ۹۰ نفر در طول مدت اجرای این طرح‌ها خبر داد و گفت: اجرای این طرح‌ها علاوه بر بهبود زیرساخت‌های صنعت برق، فرصت‌های شغلی جدیدی در بخش‌های مختلف ایجاد کرده و به توسعه اقتصادی استان کمک خواهد کرد.

خدری با اشاره به اهداف این پروژه‌ها اظهار کرد: این پروژه‌ها در حوزه‌های مختلفی از جمله بهسازی شبکه برق داخل روستاها، بهینه‌سازی شبکه توزیع انرژی، توسعه روستایی، تامین برق شهری، ارتقای قدرت مانور شبکه، اصلاح و بهینه‌سازی شهری، مقاوم‌سازی شبکه، کاهش تلفات و توسعه و تکمیل زیرساخت‌های اربعین حسینی اجرا شده‌اند.

وی ادامه داد: با بهره‌برداری از این پروژه‌ها، گام بزرگی در مسیر توسعه پایدار صنعت برق استان برداشته شده است. این پروژه‌ها علاوه بر بهبود کیفیت خدمات برق‌رسانی، موجب افزایش ضریب اطمینان شبکه و کاهش خاموشی‌ها خواهد شد.

خدری یادآور شد: شرکت توزیع نیروی برق خوزستان همچنان با اجرای طرح های زیرساختی، به دنبال افزایش ظرفیت و ارتقای پایداری شبکه برق استان است تا نیاز‌های روزافزون مشترکان را تامین کرده و خدمات بهتری به شهروندان ارائه دهد.