پیمان عبداللهیفر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: طرح بیمه فراگیر برای محصولات گندم، کلزا، گلرنگ به روش کشت (آبی و دیم) و کاملینا (دیم) در سال زارعی جاری اجرایی شده است؛ کشاورزان علاقمند برای استفاده از این بیمه میتوانند به سامانه جامع پهنهبندی و مدیریت دادههای کشاورزی http://poud.maj.ir مراجعه کرده و مراحل نامنویسی را انجام دهند.
وی بیان کرد: در اجرای این طرح کشاورزان گیلانی میتوانند بدون پرداخت حق بیمه، چهار محصول یاد شده را زیر پوشش بیمه قرار داده و حق بیمه را بعد از فروش محصول پرداخت کنند.
معاون خدمات بیمهای بانک کشاورزی گیلان در ادامه اضافه کرد: طرح جهش تولید در دیمزارها با همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، وزات جهاد کشاورزی و صندوق بیمه محصولات کشاورزی اجرا شدهاست.
وی با اشاره به بیمه محصولات جو، گل گاوزبان و گل محمدی در اجرای طرح جهش تولید اظهار کرد: کشاورزان در گیلان برای استفاده از بیمه طرح جهش تولید دیمزارها میتوانند به نمایندگیهای بیمه، شعب بانک کشاورزی و مراکز خدمات کشاورزی دولتی و غیردولتی استان مراجعه کنند.
بیشتر بخوانید:
۷۰ مرکز در گیلان آماده بیمهگذاری محصولات کشاورزی است
بر اساس آخرین آمار، گیلان دارای ۳۱۴ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی است و ۳۱۷ هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند، برنج، چای، زیتون، پیله ابریشم، بادام زمینی، زیتون، فندق و مرکبات عمدهترین تولیدات کشاورزی استان به شمار میرود.
گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار میآید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه نخست کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص دادهاست، شهرستانهای رشت و صومعهسرا بیشترین سهم را از مساحت اراضی شالیکاری گیلان در اختیار دارند.