شناسهٔ خبر: 71013008 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

هنر جدید شبکه دلالی «بزرگنمایی از یک نوجوان خاطی»

بگذارید غندی‌پور‌ها حرفه‌ای شوند نه دلالی!

فعالیت تأسفبار این شبکه اختاپوسی با فعالیت روی نوجوانان و جوانان فوتبال ایران آغاز می‌شود و تا مرز نابودی آنها پیش می‌رود، البته باید توجه داشت که این نابودی به قیمت پرپول‌شدن جیب این جماعت تمام می‌شود و آنچه در این میان از بین می‌رود و روزبه‌روز عقبگرد می‌کند، فوتبال کشور است. 

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: شبکه دلالی در فوتبال ایران چنان قدرتمند است که حتی اگر خود فوتبالی‌ها هم بخواهند در مسیر درست حرکت کنند، این شبکه اجازه کار را به آنها نمی‌دهد. 
فعالیت تأسفبار این شبکه اختاپوسی با فعالیت روی نوجوانان و جوانان فوتبال ایران آغاز می‌شود و تا مرز نابودی آنها پیش می‌رود، البته باید توجه داشت که این نابودی به قیمت پرپول‌شدن جیب این جماعت تمام می‌شود و آنچه در این میان از بین می‌رود و روزبه‌روز عقبگرد می‌کند، فوتبال کشور است. 
این روز‌ها حتماً نام رضا غندی‌پور بازیکن ۱۹ ساله ملوان بندرانزلی را زیاد شنیده‌اید؛ بازیکن آینده‌داری که هنوز راه زیادی برای پیمودن دارد؛ بازیکنی که هنوز خام است و با وجود برخورداری از تکنیک خوب و تاکتیک‌پذیری عالی دست به کار‌هایی می‌زند که نشان می‌دهد هنوز راه درازی تا تبدیل شدن به بازیکنی بزرگ دارد. 
غندی‌پور این روز‌ها در اردوی تیم ملی جوانان ایران است، اما او در جریان بازی هفته گذشته تیمش با یک حرکت نسنجیده از زمین اخراج و باعث شد تیم تحت فشار قرار گیرد و بازی را به گل‌گهر واگذار کند، به خاطر همین مازیار زارع، سرمربی ملوان به درستی این بازیکن خاطی را تنبیه کرد. زارع در این خصوص می‌گوید: «او بی‌احتیاطی کرد و باعث شد تیم تحت فشار قرار گیرد. واقعیتش این است که دلیل این کارم کمک به رضا بود. می‌خواستم درسی بگیرد که تا آخر عمر برای تیمی که بازی می‌کند و به آن نیاز دارد، فراموش نکند. خدای نکرده من نخواستم رضا را خراب کنم. خواستم درس بگیرد. دو روز به پادگان رفت و بقیه روز‌ها هم باید به کاری که کرده فکر می‌کرد. بازیکنی که تیم مرا بی‌دلیل و بی‌جهت زیر فشار می‌برد، باید تنبیه شود.»
 
حالا در نظر بگیرید در حالی که مازیار زارع به درستی در مسیر تربیت این بازیکن نوجوان به او درس حرفه‌ای‌بودن می‌دهد، ناگهان شبکه دلالی حاکم بر فوتبال وارد ماجرا می‌شود. چگونه؟ با ارائه پیشنهاد از پرسپولیس و استقلال! ماجرا وقتی جالب می‌شود که شبکه دلالی اعلام می‌کند نام غندی‌پور در «ورلد ساکر» در بین ۵۰ بازیکن جوان برتر دنیاست. 
خب در نظر بگیرید یک بازیکن جوان جویای نام ناگهان با این شرایط روبه‌رو می‌شود. از طرفی مورد غضب سرمربی تیمش هم قرار گرفته، چه اتفاقی رخ می‌دهد؟ آیا این بازیکن فرمان‌پذیر خواهد بود؟ بازیکنی که باید تنبیه شود تا بیشتر بیاموزد، ناگهان خود را بزرگ و در حد تیم‌های بزرگ می‌بیند. حالا مربی چگونه باید به او بقبولاند که هنوز راه درازی تا بازیکن شدن در پیش دارد. این همان ضربه مهلکی است که شبکه دلالی به فوتبال ایران می‌زند. 
سرمربی ملوان در خصوص این قبیل حرکات و این پیشنهاد‌های اغواکننده می‌گوید: «این صحبت‌ها را ما هم می‌شنویم، ولی این همه تماس و صحبت‌های متفاوت برای این بچه در این سن مناسب نیست. او بازیکن سرباز ما و بعد از آن بازیکن پیکان است. هر چیزی هم یک روالی دارد. خودم بار‌ها و بار‌ها این صحبت‌ها را با رضا انجام داده‌ام. با توجه به سن او نیاز است بیشتر با هم صحبت کنیم. امیدوارم هر اتفاقی که برای او خوشایند است، بیفتد.»
 
باید مراقب بود. باید مراقب نوجوانان و جوانانی، چون غندی‌پور و امثال او که کم هم نیستند، بود؛ بازیکنانی که شبکه دلالی حاکم بر فوتبال می‌خواهند با سوءاستفاده و بزرگنمایی بیهوده از آنها فوتبال شان را نابود کنند. در حالی که آنها هنوز برای بزرگی راه طولانی و درازی در پیش دارند. فوتبال ایران بازیکنانی از این دست کم نداشته است؛ بازیکنانی که با وجود استعداد زیاد بموقع تربیت نشدند و سرانجامی جز نابودی نداشتند؛ بازیکنانی که شبکه دلالی در همان آغاز کار آنها را به نابودی کشاند.