به گزارش ایلنا از یاسوج، "قدرتالله دشتی" در گفت و گویی با تاکید براینکه با توجه به زمانبر بودن راههای پیشنهادی تأمین آب شُرب این روستاها در کارگروه صدای مردم، اظهار داشت: راه کوتاه مدت برای حل مشکل آب شُرب روستانشینان، آبرسانی سیار بوده که بدلیل نبود تانکر در شهرستان، تأمین آب از طریق امور عشایر و ساخت مخزن نیز از طریق بنیاد احسان پیگیری می شود.
این مسوول شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه آلودگی آب شُرب این مناطق نیازمند ارزیابیهای دقیقتری است، یادآورشد: روستاهایی که آلودگی آب در آنها مشاهده شده، تحت پوشش شرکت ما نیستند و برای تقویت زیرساختهای این روستاها، نیاز به اعتبارات لازم از سوی دولت وجود دارد.
دشتی گفت: پس از اینکه این روستاها تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد قرار بگیرند، آنوقت مسئولیت مستقیم تأمین و کُلرزنی آب این روستاها بر عهده شرکت ما خواهد بود.
مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: بر اساس گزارش مرکز پایش و نظارت این شرکت، بدلیل بهسازی نشدن مخزن فعلی و فرسودگی شبکه، آلودگی میکروبی در منبعِ تأمین، مخزن و شبکه وجود دارد.
دشتی تاکید کرد که آب رودخانه نیز آلوده بوده و دارای آلودگی میکروبی و بیولوژیک است که به هیچ عنوان نباید از آن استفاده شود.
وی گفت: طبق اعلام شبکه بهداشت، چهار مورد مسمومیت در روستاهای سیلاب، برآفتاب، گوهرمرده و چال نسهی، وجود داشته که آلودگی آب و برداشت از رودخانه عامل این مسمومیت ها بوده است
به گزارش ایلنا، دهستان سیلاب کلوار برغم داشتن استعدادهای فراوان انسانی و الهی، متاسفانه از محروم ترین دهستان های استان کهگیلویه و بویراحمد بشمار می رود.
این منطقه زیبا با ۲ هزار و ۸۰۰ نفر جمعیت در آخرین نقطه مرزی استان کهگیلویه و بویراحمد با استان چهارمحال و بختیاری واقع شده و از نظر زیرساخت ها با مشکلات زیادی از جمله آب شرب، کشاورزی، بهداشت، جاده و تحصیل دانش آموزان مواجه است.