به گزارش ایرنا، فتاح محمدی روز شنبه در جلسه ستاد ساماندهی حمایت از جوانان این استان اظهار داشت: نیاز است دستگاههای ذیربط متناسب با ماموریتهای خود در حوزه جوانان برنامههای یک ساله را تدوین و عملیاتی کنند.
وی بیان کرد: نیاز است دستگاهها با شناسی آسیبهای اجتماعی در حوزه حوزه جوانان یک طرح خوب را تدوین و بر اساس مفاد این برنامه برنامهریزی کنند
محمدی با اشاره به روند نزولی ازدواج و سعودی طلاق در سطح استان بیان کرد: با اجرای این طرح حمایتی شاهد کاهش آسیبهای اجتماعی در سطح استان خواهیم بود.
بیشتر بخوانید:
پرونده آسیب های اجتماعی در کهگیلویه وبویراحمد بایگانی نشود/ خطر جدی است
مبارزه با اعتیاد در کهگیلویه و بویراحمد؛ تلاشها و چالشها
وی وی با اشاره به نقش فضای مجازی در افزایش روند نزولی و صعودی ازدواج و طلاق در سطح استان افزود: باید وضعیت موجود را نسبت به وضعیت مطلوب بررسی و ارزیابی لازم برای ساماندهی در این حوزه صورت گیرد.
محمدی بر تزریق امید و انگیزه در بین جوانان از سوی دستگاههای متولی تاکید کرد و گفت: دهه فجر بهترین زمان برای ایجاد امید و انگیزه و نشاط آفرینی در جامعه برای جوانان خواهد بود.
فراخوان شرکت در جایزه ملی «جوان سال» منتشر شد
مدیرکل ورزش و جوانان کهگیلویه وبویراحمد در این جلسه با اشاره به صدور فراخوان جایزه ملی «جوان سال» از سوی وزارت ورزش افزود: این جشنواره که همزمان با هفته جوان برگزار میشود فرصتی برای معرفی الگوهای موفق جوانان ایرانی در بازه سنی ۱۸ تا ۳۵ سال است.
فراخوان شرکت در جایزه ملی «جوان سال» منتشر شد
عین الله دهقان با اشاره به برگزاری این جشنواره در دو سطح ملی و استانی اضافه کرد: ۱۰ بهمن ماه آخرین مهلت ثبت نام در سامانه جوان پلاس به آدرس javanplus.ir است.
وی تصریح کرد: نیاز است دستگاه های مختلف نسبت به ثبت اطلاع رسانی جامعه هدف خود اقدامات لازم را انجام دهند.
دهقان حمایت از فعالیتهای هویتآفرین، تقویت وفاق ملی، روحیه تحقیق، ابداع و ابتکار، الگو سازی منـاسب، شناسـایی و ارزشنهادن به اندیشههای سازنده جوانان ایـران اسلامی را از اهداف این جشنواره عنوان کرد.
وی تصریح کرد: برگزیدگان این جشنواره از سوی مسوولان کشوری انتخاب و استانها هیچ نقشی در انتخاب افراد ندارند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه بویراحمد بر شناسایی و برنامهریزی برای کاهش آسیبهای اجتماعی در سطح استان تاکید کرد و گفت: جوانان بیشترین افراد در معرض خطر آسیبهای اجتماعی هستند.
سید خدادوست موسوی ادامه داد: نیاز است دستگاه های مختلف برای کاهش آسیب های اجتماعی نسبت به اجرای کارهای پژوهشی اقدامات لازم را انجام دهند.