عصر ایران - چای پوئر، یکی از گران بهاترین و پیچیده ترین چای های جهان است که ریشه در تاریخ و فرهنگ چای سازی چین دارد. این چای که از برگ های گیاه کاملیا سیننسیس ( Camellia sinensis ) تهیه می شود، طی فرآیند تخمیر منحصر به فردی به دست می آید که به آن طعم و عطر بی نظیری می بخشد.
برخی از قدیمی ترین درختان جهان را می توان در کوه جینگ مای چین یافت، جایی که کشاورزان بومی از تکنیک های باستانی برای تولید چای پوئر استفاده می کنند. کوه جینگ مای در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده است.
چای پوئر در بالاترین کیفیت به صورت کیک های گرد فشرده شده و کهنه می شود، سپس بسته بندی و به قیمت 330 دلار برای هر کیک 357 گرمی فروخته می شود.
در ویدیو زیر می توانید روند آماده کردن چای پوئر به روش سنتی را مشاهده کنید.
نظرات کاربران