شناسهٔ خبر: 71006654 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

۱۰ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از اعتبارات عمرانی همدان جذب شد

همدان- ایرنا- رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همدان گفت: جمع کل اعتبارات عمرانی استان ۳۷ هزار و ۱۷۱ میلیارد ریال است که تاکنون ۱۰ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال معادل ۲۷.۷ درصد جذب شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا سید مهدی وفایی روز شنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه استان همدان افزود: همچنین میزان اعتبارات جاری همدان ۱۴ هزار میلیارد ریال است که تاکنون ۱۱ هزار میلیارد ریال جذب شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همدان اظهارکرد: از محل ۲۷ صدم درصد مالیات بر ارزش افزوده که معادل ۸۱۱ میلیارد ریال است ۲۶ درصد تخصیص یافته و سه درصد درآمد حاصل از فروش نفت خام و گاز طبیعی ۹۱۵ میلیارد ریال معادل ۱۸.۳۸ درصد جذب شد.

وفایی ادامه داد: مجموع اعتبارات متوازن ۱۳ هزار و ۷۴۹ میلیارد ریال و کمک های فنی ۴۶۲ میلیارد و ۹۰۰ ریال است.

وی گفت: اعتبار مصوب طرح های استانی ویژه مصوب قانون، هشت هزار و ۳۴۲ میلیارد ریال است که یک هزار و ۹۴۳ میلیارد ریال معادل ۲۳ درصد تخصیص یافته است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همدان بیان کرد: اعتبارات مصوب موضوع بازپرداخت فروش و واگذاری اموال منقول و غیرمنقول دولتی ۲۹ میلیارد ریال است که ۱۰۰ درصد آن جذب شده است.

وفایی گفت: در حوزه اعتبارات هزینه ای که در اختیار ۲۲ دستگاه است یک هزار و ۱۲ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است.

وی تاکید کرد: زمان تخصیص اعتبارات هر چند تا شهریور سال آینده است اما مدیران هر چه سریعتر نسبت به جذب آن اقدام کنند و نباید اعتباری در حساب باقی بماند.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همدان ادامه داد: حداکثر تخصیص اعتبارات به ۴۰ درصد هم نمی رسد و تا رسیدن به این رقم ۱۳ تا ۱۴ درصد تخصیص بیشتر نخواهیم داشت.

وفایی افزود: بودجه سال آینده کشور در مجلس در حال بررسی و تدوین است این روزها، روزهای حساس برای سال آینده خواهد بود.

وی اضافه کرد: مطالباتی از نمایندگان مجلس درباره اعتبارات مورد نیاز استان داشتیم که به آنها منتقل شده تا در پیش بینی درآمد مصوب استان کمک کنند آنچه مد نظر استان است تصویب شود.

وی تصریح کرد: در بحث تخصیص ها، شاهد انباشت تخصیص در حساب دستگاه ها هستیم که با توجه با کمبود شدید بودجه این اعتبار را باید سریع جذب کنند و نگذارند در حساب بماند.

وی اضافه کرد چنانچه دستگاهی ندانست اعتبار مصوب را جذب و مدیریت کند از حسابش با کمک خزانه استان برداشت می شود تا پول در حساب استان نماند چرا که هر روز در حساب بماند از ارزش اجرایی این اعتبار کاسته می شود.

وی با انتقاد از کم توجهی دستگاه های اجرایی به موضوع آموزش اظهارکرد: با وجود برگزاری دوره های ارزشمندی با حضور اساتید برجسته اما از این دوره ها استقبال چندانی نمی شود.

وی افزود: در جهان کنونی مبنای توسعه، توجه به امر آموزش است و افراد همواره نیازمند آموزش دائمی هستد.