به گزارش ایرنا، ابراهیم مرادی روز شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اظهار کرد: ۷۰ درصد فضاهای آموزشی و ۲۳ درصد جمعیت دانشآموزی در روستاها وجود دارد، همین مساله موجب شده ظرفیت خالی آموزشی در روستاها داشته و در شهرها با کمبود فضا مواجه باشیم.
وی با تاکید بر تلاش برای احداث فضای آموزشی جدید در بافت شهری، گفت: تعداد دانشآموزان روستایی ۶۵ هزار و ۴۳ نفر معادل ۲۳ درصد و دانشآموزان شهری ۲۲۱ هزار و ۴۵۴ نفر معادل ۷۷ درصد است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کردستان با اشاره به وجود بیش از سه هزار مدرسه در سطح استان، اضافه کرد: ۳۷ درصد از این مدارس در شهرها و ۶۳ درصد در روستاها قرار گرفته است.
وی افزود: میانگین سرانه آموزشی کشوری ۵.۴۵ مترمربع و این رقم در کردستان ۴.۸۱ مترمربع است و تا پایان برنامه هفتم توسعه این سرانه باید به ۶.۱ درصد برسد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کردستان اضافه کرد: در حال حاضر ۱۳ درصد کلاسها در استان نیازمند مقاومسازی است و در مجموع برای تخریب و بازسازی ۶.۵ درصد کلاسهای درس در استان بیش از ۱۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی یادآور شد: تا پایان سال ۱۴۰۴ باید ۹۷ مدرسه نیمه تمام با بیش از ۵۰۰ کلاس درس در استان تحویل شود که هم اکنون این مدارس بصورت میانگین بیش از۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
مرادی همچنین به مدارس سنگی و کانکسی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۲۸ مدرسه کانکسی و ۶۸ مدرسه سنگی در استان وجود دارد که از مدارس کانکسی ۱۸ مورد و از مدارس سنگی ۲۲ مورد تکمیل شده است و مابقی در دست اقدام و احداث است.