به گزارش خبرنگار ایرنا، علی باقری روز شنبه در دیدار رئیس و اعضای هیات مدیره اتاق تعاون مازندران در سخنانی افزود: استاندار مازندران و معاونت اقتصادی استانداری نیز برای توسعه بخش تعاون به عنوان یکی از اصلیترین رکن اقتصاد مردمی، پیگیریهای مستمری را در دستور کار خود قرار داده اند.
وی با بیان اینکه خوشبختانه شاهد این هستیم که همه قوا نظر مثبتی نسبت به بخش تعاون دارند و برای توسعه آن تلاش می کنند، خاطرنشان کرد: تمام برنامهریزیها و تلاشها باید معطوف به احیای تعاونیهای راکد باشد که در صورت تحقق این مهم، شاهد مشارکت بیش از پیش مردم در عرصههای اقتصادی خواهیم بود.
وی تصریح کرد: شرایط کشور به گونهای است که فضا برای رشد و توسعه بخش تعاون وجود دارد و این امر مسئولیت همه ما مدیران در استان ها را به عنوان خط مقدم مسوولیت اجرایی بسیار سنگین کرده است.
وی با اشاره به ظرفیت کم نظیر بخش تعاون در استان، اظهار کرد: با توجه به ظرفیتهای موجود، مازندران می تواند به عنوان منطقه نمونه توسعه بخش تعاون در کشور معرفی و انتخاب شود.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با تأکید بر مزیت های سرزمینی استان تصریح کرد: مازندران ظرفیت های بزرگی در حوزه روستا دارد و اعتقاد داریم یکی از راه های اصلی توسعه اقتصادی استان از روستاها می گذرد.
باقری ادامه داد: اعتقاد داریم با شناسایی مزیت های اقتصادی در روستاها به کمک تشکیل تعاونی های توسعه روستایی می توان کمک شایانی به اقتصاد استان کرد.
وی افزود: با نظر ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دولت وفاق ملی در کشور، بسته اعتباری بسیار خوبی برای بخش تعاون در حال کارسازی است که می تواند نفس تازه ای به بخش تعاون ببخشد.
از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.
تعداد اعضای تعاونیهای فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکتها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یکهزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونیهای فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل میدهند.