شناسهٔ خبر: 71001483 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

«مدرسه انقلاب» بزرگ‌ترین و مهم‌ترین رویداد دانش‌آموزی در راستای جهاد تبیین است

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی با تاکید بر اینکه مدرسه انقلاب بزرگترین و مهمترین رویداد دانش آموزی در راستای جهاد تبیین است، گفت: اتحادیه انجمن‌های اسلامی ۳۶ هزار شهید دانش‌آموز تقدیم انقلاب کرده است. 

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

نشست خبری اسماعیل جانعلی پور دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان امروز شنبه ۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ با موضوع نمایشگاه مدرس در محل این رویداد برگزار شد. 

در ابتدای این مراسم دبیر سیزدهمین دوره نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب با بیان اینکه درس آموختن نوعی تبیین است گفت: روایت و تشخیص درست یک دانش‌آموز نهایتا به جهاد تبیین می‌انجامد. 

وی گفت: در روز‌های سخت دانش آموزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی همواره پای کار انقلاب بوده است و ۳۶ هزار شهید دانش آموز تقدیم انقلاب کرده است. 

جانعلی پور دیگر کار ویژه این تشکل را جشنواره رسانه عنوان کرد و ادامه داد: نقش رسانه‌ها در پیشرفت کشور بسیار تاثیرگذار است.

این مقام مسئول دو برنامه لشگر فرشتگان و همکلاسی آسمانی را برای آشنایی هر چه بیشتر دانش آموزان با سیره شهدا دمعرفی کرد و ادامه داد: همه این برنامه‌ها جزئی از تکالیف ما در راستای جهاد تبیین است. 

وی در بخش دیگری از اظهارات خود به مدرسه انقلاب اشاره کرد و گفت: مدرسه انقلاب بزرگترین و واقعی‌ترین رویداد دانش آموزی در راستای جهاد تبیین است. این رویداد یک روایت ساده نیست روایتی است که برآمده از تلاش خود دانش آموز است.

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان تشریح کرد: امسال دبیرخانه مدرسه انقلاب را به آذربایجان شرقی منتقل کردیم و در این استان شاهد مشارکت حداکثری مدارس شهر‌های مختلف بودیم. 

وی در ادامه به تشریح برگزاری ساز و کار این نمایشگاه پرداخت و گفت: سیزدهمین دوره نمایشگاه‌های دانش‌آموزی مدرسه انقلاب به صورت سراسری از تاریخ ۸ الی ۲۵ بهمن ماه در بیش از ۷۳۶۷ مدرسه سراسر کشور برگزار خواهد شد. 

انتهای پیام/