شناسهٔ خبر: 71001017 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی:

ورزش یکی از شاخصه‌های توسعه پایدار است

«بابایی کارنامی» با بیان اینکه ورزش یکی از شاخصه‌های توسعه پایدار است، گفت: بیش از نیمی از افتخارات ورزش کشور حاصل مدال‌آوری ورزشکاران استان قهرمان خیز مازندران است.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «علی بابایی کارنامی» نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی امروز (شنبه) در حاشیه مراسم تکریم و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان استان اظهار داشت: ورزش مازندران از ظرفیت بسیار بالای برخوردار است.

وی افزود: بیش از نیمی از افتخارات ورزش کشور حاصل مدال‌آوری ورزشکاران استان قهرمان خیز مازندران است.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت در نگاه عام پاسخگو به شهروندان است. مجلس دغدغه‌های فرابخشی دارد.

بابایی کارنامی اضافه کرد: ورزش یکی از شاخصه‌های توسعه پایدار است. واقعاً مازندران به تنهایی می‌تواند به اندازه چندین کشور با تیم‌های مختلف در آوردگاه‌های مختلف رقابت کند.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: متأسفانه سیاست زدگی ورزش بیشتر از اصل ورزش است، اما در کنار تمامی اقدامات، توجه ویژه به معیشت کارکنان ورزش کشور باید در دستور کار وزیر ورزش قرار گیرد.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: هم افزایی و ظرفیت سازی با نگاه اجتماعی انگیزه‌های بالایی می‌خواهد که باید این موضوع را تقویت کنیم.

وی گفت: ورزش تنها جایی است که باید از تمامی ظرفیت‌ها استفاده شود. مشکلات و گذشته‌ها را باید فراموش کرد و با اتحاد و همدلی به فکر پیشرفت ورزش باشیم.

بابایی کارنامی به استفاده از تمامی ظرفیت‌ها تاکید کرد و اذعان داشت: از پهلوان قهرمانان، پیشکسوتان و صاحب نظران ورزش استفاده کنید تا ورزش به نفع مردم و به نفع قهرمانان رشد کند.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اولویت اول استانداری در استان مازندران باید ورزش باید، چون اینجا دیار پهلوانان و قهرمانان است و باید نگاه ویژه‌ای به ورزش شود.

انتهای پیام/