شناسهٔ خبر: 70999344 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

برگزیده مرحله دانشگاهی بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت؛

شرکت در جشنواره قرآن و عترت باعث کسب بیشتر معارف قرآنی و دینی می شود

صدیقه جبالبارزی برگزیده مرحله دانشگاهی بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی جیرقت ضمن دعوت اساتید ، کارکنان و دانشجویان به شرکت در بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت اظهار داشت: درکنار کار و زندگی  روزمره ای که همه ما داریم یک فرصتی هم برای شرکت در جشنواره قرآن و عترت در مهلت باقی مانده بگذاریم  ؛ تا هم یک تنوع و تجربه جدیدی داشته باشیم و هم اینکه اطلاعات بیشتری راجع به دین و اهل بیت ومعارف قرانی و دینی پیدا کنیم.

صاحب‌خبر -

مفدا جیرفت با هدف تشویق جامعه دانشگاهی علوم پزشکی جیرفت به شرکت در بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت و گویی با صدیقه جبالبارزی برگزیده مرحله دانشگاهی بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه و برگزیده مرحله دانشگاهی و استانی جشنواره نهج البلاغه (رسا)انجام شد که در ادامه میخوانیم.

۱- ضمن معرفی خودتان رتبه هایی که تا کنون در حوزه قرآن و عترت و نهج‌البلاغه کسب کردید را بیان نمایید ؟

صدیقه جبالبارزی کارشناس پرستاری شاغل در مرکز فوریتهای پزشکی دانشگاه ؛ بنده در مرحله دانشگاهی بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت موفق شدم به مرحله مقدماتی کشوری راه پیدا کنم و همچنین در جشنواره نهیج البلاغه (رسا) در مرحله دانشگاهی و استانی موفق به کسب رتبه شدم.

۲- انگیزه شما برای شرکت در بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت چیست؟

آشنایی با سیره معصومین و اهل بیت وکسب تجربه و آموخته های جدید درحیطه رشته های متفاوت نسبت به مسائل شغلی و محیط کار. . مسابقات قرآنی بهترین فرصت برای جامعه دانشگاهی است تا فارغ از هر رشته و علاقه تحصیلی در این مسابقات شرکت کرده و ضمن آشنایی با مفاهیم قرآن و معارف اهل‌بیت با توسعه دانش دینی خود در مسیر بندگی خداوند محکم‌تر گام بردارند.

۳-شما چه تجربه خاصی در زمینه شرکت در مسابقات و جشنواره های قرآن و عترت دارید که برای دیگران مفید باشد؟

شرکت در جشنواره های قرآنی علاوه براینکه تجربه متفاوتی در کنار کار برای بنده بود باعث شد اطلاعات عمومی من نسبت به قبل دررابطه با اهل بیت(ع) افزایش پیدا کند و به شناخت بیشتری برسم و بتوانم از اطلاعاتی که از مطالعه سبک زندگی اهل بیت(ع) به دست آوردم در زندگی خودم استفاده کنم و حتی یک سری از مسائل و مشکلاتی که داشتم با الگو گیری از سبک زندگی آنها حل شدند. انس با قرآن به انسان در انتخاب راه صحیح زندگی کمک می کند.

۴-فکر می کنید رمز موفقیت شما چه بوده است؟

توکل برخدا و تلاش و استمرار و همچنین علاقه به یادگیری

۵-انس با قرآن و مطالعه معارف قرآنی چه تاثیری در زندگی شما داشته است؟

آشنایی با سبک زندگی کسانی که محبوب خداوند بودند و ازسوی خداوند معصوم شناخته شدند به ما راه های نزدیک تر شدن به خدا و همچنین نحوه برخورد با مسائل و مشکلات رو آموزش میدهد و ازطرفی دیگه وقتی ما می بینیم چطور در برابر مصائب سخت صبرو تحمل داشتند میتواند برای خودماهم به نوعی تمرین صبروبردباری در برابر مشکلات باشد.

۶- توصیه شما به جامعه دانشگاهی علوم پزشکی جیرفت اعم از کارکنان، اساتید و دانشجویان چیست؟

درکنار کار و درگیری های روزمره ای که همه ما بالاخره در زندگی داریم یه فرصتی هم برای شرکت در جشنواره قرآن و عترت بگذاریم تا هم یک تنوع و تجربه جدیدی داشته باشیم هم اینکه اطلاعات بیشتری راجع به دین و اهل بیت ومعارف قرآنی و دینی پیدا کنیم. توصیه می کنم حتماً در جشنواره قرآن و عترت شرکت کنید. امیدوارم با برنامه‌ریزی و مطالعه همراه با تدبر در مضامین قرآن و معارف اهل‌بیت، جزء لبیک‌گویان به این حدیث گران‌مایه که خواسته پایانی آخرین رسول خداوند، حضرت محمد (ص) است باشیم که«إِنِّی تَارِکٌ فِیکُمُ الثَّقَلَیْنِ کِتَابَ اللَّهِ وَ عِتْرَتِی أَهْلَ بَیْتِی ما إِنْ تَمَسَّکْتُمْ بهما لَنْ تَضلُّوا أبَداً».لذا اهمیت این جشنواره ها ترغیب و تشویق بیشتر جامعه دانشگاهی برای انس با قرآن و شبکه سازی فعالین قرآن و عترت دانشگاه ها است. اگر مردم جامعه از نوجوانی و جوانی با قرآن مانوس باشند، چرا که قرآن تاثیر زیادی در زندگی آینده جامعه دارد و اصلی‌ترین هدف مسابقات قرآن و عترت تربیت قرآنی دانشگاهیان و جاری بودن آن در روزمره جوانان است.

خبرنگار: علی نعیمی : خبرنگار مفدا جیرفت