شناسهٔ خبر: 70998022 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

بررسی مشکلات وروند ساخت بیمارستان خیریه تخصصی سرطان در خوی

مشکلات و الزامات ساخت بیمارستان خیریه تخصصی درمان سرطان در شهرستان خوی بررسی شد.

صاحب‌خبر -

  به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، جلسه‌ای به منظور بررسی مشکلات پیش رو  والزامات  احداث بیمارستان خیریه تخصصی درمان سرطان در شهرستان خوی برگزار شد. در این جلسه به، ضرورت احداث مرکز درمانی برای خدمات رسانی به بیماران سرطانی مورد تأکید قرار گرفت.

 رئیس انجمن حمایت از بیماران سرطانی خوی، با اشاره به فعالیت‌های این انجمن گفت:  در شش‌ماهه نخست امسال، ۴۶۳ بیمار مبتلا به سرطان از شهرستان خوی به بیمارستان امید ارومیه معرفی و به‌صورت رایگان بستری و درمان شده‌اند.

مایلی افزود:  برای ارائه خدمات رفاهی و اسکان بیماران، مبلغ ۹۶،۰۶۶،۰۰۰ ریال هزینه شده و کل هزینه‌های صرف شده برای بیماران تحت پوشش تاکنون ۶۳۳،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال بوده است.

وی همچنین اعلام کرد:  برای احداث بیمارستان خیریه تخصصی سرطان، یک قطعه زمین از سوی یکی از خیرین به مجموعه اهدا شده است، اما برای تکمیل این پروژه، به حمایت خیرین و مشارکت دولت نیاز داریم.

دکتر عادل نجف‌زاده، نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی، با حمایت کامل از این طرح گفت:  وظیفه اسلامی و انسانی خود می‌دانم که با تمام توان برای احداث و تجهیز این بیمارستان تلاش کنم.
دکترنجف زاده برلزوم  تشکیل کارگروه برای تسهیل و پیگیری بیماران خاص و سرطانی وبررسی وآسیب شناسی ویژه برای شیوع بیماران سرطانی تاکید کرد.