به گزارش خبرگزاری مهر، احمد توصیفیان در جلسه هماندیشی مراجع رسیدگی به دادخواستهای جامعه کار و تولید لرستان که با حضور کارشناسان وزارت کار برگزار شد، اظهار داشت: امروزه در سطح دنیا دولت الکترونیک و تبادل الکترونیک اطلاعات و خدمات امری ضروری است و ما نیز در چارچوب دولت الکترونیک باید ارائه خدماتمان در این مسیر باشد.
وی کاهش سطح تردد اربابرجوع و شرکای اجتماعی در ادارهها و ارائه خدمات به شکل سریع و شفاف و نگهداری مناسب از اطلاعات را از دیگر فواید ارائه خدمات الکترونیک و در بستر سامانه دانست و افزود: ارتقای کیفیت و تسریع در روند ارائه خدمات به کارگران و کارفرمایان استان از طریق پرونده الکترونیکی هر فرد در سامانه جدید جامع روابط کار انجام میشود.
تبادل اطلاعات و درخواست کارگران و کارفرمایان از طریق پرونده الکترونیکی
سرپرست اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان، نقش خطیر معاونت روابط کار و حوزه مراجع حل اختلاف کار را بسیار حساس و مهم عنوان کرد و گفت: ضروری است با دانش و علم روز با استفاده از زیرساختها و ظرفیتهای الکترونیکی در راستای ارائه خدمات مطلوب به جامعه هدف کوشا باشیم.
توصیفیان در ادامه اظهار کرد: اجراییشدن و اصلاح و تکمیل سامانه جامع روابط کار در راستای تحقق دولت الکترونیک بوده و حرکت ارزشمندی است که سرعت، دقت، امنیت، سلامت، شفافیت و نظارت را در حوزه روابط کار ارتقا میدهد.
وی ادامه داد: تبادل اطلاعات و درخواست کارگران و کارفرمایان استان از طریق پرونده الکترونیکی هر فرد در سامانه جامع روابط کار صورت میگیرد.
سرپرست اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: امروزه از تبادل پروندههای فیزیکی و بررسیهای فیزیکی قدری فاصله گرفتهایم و لازم است با استفاده از تکنولوژی و دانش روز، بتوانیم بدون جابهجایی فیزیکی نظارت و رؤیت پروندهها را بر اساس سوابق الکترونیکی با کمترین زمان ممکن و رؤیت آرا طرفین را تا قبل از دیوان، مورد ملاحظه قرار بدهیم تا قابلیت بهرهبرداری بهتری را برای مراجع دیگر داشته باشد.
توصیفیان، بیان کرد: در هیئتهای حل اختلاف عملاً و بهوضوح سهجانبهگرایی مدنظر قرار گرفته و انتظار داریم به طور صحیح اجرا شود و حضور نمایندگان کارگر، کارفرما و دولت در آن ظرفیت بسیار بیشتری را در سطح کشور به وجود میآورد.
راهاندازی سامانه جامع روابط کار در لرستان
وی با اشاره به جزئیات راهاندازی سامانه جامع الکترونیکی روابط کار در کشور، افزود: پس از اجرای سامانه جدید بهصورت پایلوت در استان لرستان و شناسایی اشکالات آن، سامانه جامع روابط کار در راستای رسیدگی الکترونیکی به شکایات حوزه کار، کارگری و کارفرمایی سامانه جامع الکترونیکی روابط کار در کشور اصلاح و عملیاتی خواهد شد.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن اشاره به رویکرد برنامهمحوری استاندار مبتنی بر اهداف برنامه هفتم توسعه، گفت: رویکرد مسئولان استان علاوه بر حفظ استقلال و صیانت از نیروی کار و فرصتهای شغلی موجود، توسعه فرصتهای شغلی و حمایت از کسبوکارها است و این مهم باهمت جامعه کار و تولید و مردم پرتلاش و سختکوش استان و مسئولان در مسیر انجام است.
توصیفیان، تصریح کرد: ۱۸ هیئت تشخیص و ۱۲ هیئت حل اختلاف در استان لرستان وجود دارد که رسیدگی به دادخواست و خدمترسانی به کارگران و کارفرمایان را انجام میدهند که در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۳ مجموعاً تعداد ۵۲۴۲ دادخواست در سامانه ثبت شده است.
وی گفت: با راهاندازی سامانه جامع روابط کار در استان لرستان بهصورت پایلوت کمک میشود که با هماندیشی و تبادل نظر نواقص، اشکالات و نقاط ضعف سامانه شناسایی شده و با برطرفکردن آن به سطح رضایتمندی مطلوب برسیم.