سیدمحمد پاکمهر روز شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ظرفیت موجود در فرودگاه جاجرم، یکی از این ظرفیت ها است، فرودگاه این شهر که برای کارخانه آلومینای ایران در شهرستان جاجرم ساخته شده باید احیا شود.
وی فرودگاه جاجرم را استعداد ارزنده برای ایجاد بندر خشک در این شهرستان عنوان کرد و گفت: فرودگاه جاجرم نیاز استان است و این فرودگاه به عنوان فرودگاه دوم استان و در زمانی که نشست و برخاست در فرودگاه بجنورد دچار مشکل شد، می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
نماینده مردم بجنورد، راز و جرگلان، گرمه، جاجرم، مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین ظرفیت های ریلی موجود در این شهرستان باید مورد توجه قرار گیرد.
بندر خشک به عنوان مرکز استراتژیک ذخیره کالا علاوه بر اشتغال پایدار، زمینهساز تکمیل زنجیرههای تامین نیاز کالای واحدهای تولیدی و از راهبردهای جهش تولید محسوب می شود که به عقیده کارشناسان در صورت ایجاد، اقتصاد خراسان شمالی را متحول می کند.
شهرستان جاجرم در جنوب غربی استان خراسان شمالی دارای سه شهر جاجرم، سنخواست و شوقان، سه بخش، پنج دهستان و ۵۵ آبادی است.
فرودگاه جاجرم در سال ۱۳۷۶ برای جابجایی متخصصان کارخانه آلومینای ایران تنها واحد تولید کننده پودر آلومینا برای صنعت آلومینیوم سازی در کشور که بسیاری از آنها کارشناسان خارجی بودند راه اندازی شد و به مرور زمان با کم شدن تعداد این افراد و نداشتن صرفه اقتصادی غیرفعال است.
این در حالیست که این فرودگاه با در اختیار داشتن ۵۵۰ هکتار زمین و ۲ هزار و ۸۵۰ متر طول باند فرودگاه در صورت تجهیز امکان نشستن هواپیمای های کوچک مسافربری در آن وجود دارد و طبق نظر کارشناسان این فرودگاه می تواند با توجه به مشکل لغو پروازی در فرودگاه اصلی استان در بجنورد به خصوص در شرایط نامناسب جوی به عنوان زیرساخت دوم فرودگاهی مورد استفاده قرار گیرد.