به گزارش ایرنا، هفته نهم بیستمین دوره لیگ برتر هندبال بانوان باشگاههای ایران با یک اتفاق جالب همراه بود، تیم غدیر ملایر در این هفته میهمان تیم شهید چمران لارستان بود اما بدلیل مشکلات مالی نتوانست به لار سفر کرده و برابر میزبان خود صف آرایی کند.
ملایری ها تنها نماینده غرب و شمال غرب کشور هستند، هرچند روزگاری پدیده این سطح از مسابقات بود به طوریکه چهار بازیکن را به تیم ملی معرفی و در سطوح آسیایی و جهانی جزو بهترین ها بودند اما اکنون شاهد پیکر نیمه جان تیمی هستیم که به تمام تیم های لیگ برتر هندبال کشور باخته و چیزی برای از دست دادن ندارد به جز آبرو ورزش استان همدان که در گروی حمایت مسوولان است.
سرمربی و سرپرست تیم غدیر ملایر به تنهایی تامین کننده هزینه های این تیم در فصل جاری لیگ برتر هندبال بانوان کشور است و اکنون به دلیل حمایت نشدن از سوی مدیران مرتبط به تنگنا آمده است.
هزینه شخصی برای تیمداری در لیگ برتر بانوان
مژگان ملکی در خصوص وضعیت تیم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در این چند سال برای تامین هزینه های تیمی که شاکله آنرا بازیکنان بومی هندبال دختران استان همدان تشکیل داده اند، از خودروی شخصی تا سکه و پول هایی که پس انداز کردم را فروختم.
سرمربی تیم هندبال بانوان غدیر ملایر بیان کرد: امسال هم ۵ میلیارد ریال تا به اینجا هزینه کرده ام و به همین مقدار هم باید تا پایان فصل هزینه کنیم ضمن اینکه کلی بدهی دارم و هیچ کس هم حمایتی نمی کند.
ملکی ادامه داد: چه گناهی کرده ام که خواستم دختران مستعد هندبال این استان رشد کرده و همانند شاگردان سابقم بتوانند مسیر رسیدن به تیم های بزرگ باشگاهی، تیم ملی و میادین فراملی را تجربه کنند.
وی افزود: متهم اصلی خودم هستم که خواستم استعدادهای هندبال بانوان این استان رشد کنند و آینده درخشانی را برای آنها رقم بزنم و افرادی که شعار می دهند ورزش عامل سلامتی و تندرستی است و باید از استعدادها حمایت شود، تنهایم گذاشته اند.
وی با قدردانی از حمایت های اداره ورزش و جوانان همدان گفت: براساس قانون اداره ورزش و جوانان نمی تواند در تیمداری فعالیت کند اما حداقل مسوولان استان و شهرستان ملایر که می توانستند تیم را حمایت کنند.
وعده ها برای حمایت از تیم غدیر محقق نشد
سرمربی تیم هندبال غدیر ملایر افزود: از آنجا که هیات های ورزشی حق تیمداری ندارند، باشگاه غدیر را تاسیس کردیم و امسال با این نام در لیگ برتر هندبال کشور شرکت کردیم اما اگر می دانستم وعده ها برای حمایت از تیم در حد حرف باقی می ماند، هرگز به این سمت کشیده نمی شدم.
ملکی خاطرنشان کرد: جای تاسف دارد که یک استان برای بانوان مستعد هندبال برای کمک مالی ۱۰ میلیارد ریالی که حداقل بودجه یک تیم به شمار می رود، ناتوان است و من باید خودرو و دارایی خود را به فروش بگذارم.
وی ادامه داد: تنها تیم لیگی بانوان ورزش استان همدان هستیم که در بالاترین سطح باشگاهی کشور شرکت داریم ضمن اینکه جزو قطب های اصلی هندبال بانوان به شمار می رویم اما متاسفانه دیده نمی شویم.
ملکی افزود: مسوولان شهرستان ملایر به خوبی از وضعیت تیم با خبر هستند اما تاکنون اقدامی صورت نگرفته، برای اجاره آمبولانس و پزشکیار باید هزینه میلیونی از جیب شخصی بدهم ضمن اینکه برای هر مسابقه که میزبان هستیم، ۷ میلیون ریال اجاره سالن دانشگاه ملایر را پرداخت می کنم.
وی یادآور شد: دیگر کارد به استخوان رسیده و نمی دانم باید چکار کنم، ملایر را شهر جهانی معرفی می کنند، از وضعیت مطلوب صنایع این شهرستان می گویند اما حتی یک حمایت مالی از این سرمایه گذاران هم مشاهده نکردیم.