شناسهٔ خبر: 70994347 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بوستان ۲ هکتاری در مسکن مهر ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

پردیس- ایرنا- شهردار پردیس گفت: بوستان ۲۰ هزار مترمربعی ( ۲هکتاری) در فاز ۱۱ مسکن مهر پردیس به پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد رسیده‌است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی شهرداری پردیس رضا کارخانه روز شنبه اظهار داشت: شیوه معماری و ساختار خانه‌های مسکونی پردیس به دلیل بافت غالبا آپارتمانی به گونه‌ای است که نیاز به ایجاد مراکز تفریحی و تفرجگاهی در نزدیکی منازل را به نیازی مبرم تبدیل کرده است.

و ی افزود: توسعه فضای سبز در راستای ارتقای نشاط اجتماعی شهروندان و بهبود نمای بصری شهری از اصلی‌ترین امور اجرایی خانواده بزرگ شهرداری پردیس محسوب می‌شود.

شهردار پردیس خاطر نشان کرد: واحد فنی عمرانی شهرداری پردیس به منظور پیگیری دو هدف یاد شده، احداث بوستان‌های محله‌ ای در فازهای مختلف را در دستور کار خود قرار داده که یکی از این پارک‌ها در فاز ۱۱ در حال احداث است.

بوستان ۲ هکتاری در مسکن مهر ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

کارخانه اضافه کرد: این بوستان به مساحت ۲۰ هزار مترمربع در خیابان حافظ فاز ۱۱ با پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد مراحل احداث خود را سپری می‌کند.

وی یادآور شد: از جمله بخش‌های این بوستان می‌توان به آلاچیق، اتاق نگهبانی، نمازخانه، ست ورزشی، ست بازی کودکان، زمین‌های ورزشی، مسیر سلامت، فضای سبز اشاره کرد. و با برنامه ریزی انجام شده این بوستان اواخر سال آینده تکمیل و آماده بهره‌برداری است.

شهرستان پردیس با جمعیتی بیش از ۴۵۰ هزار نفردر شرق پایتخت قرار دارد.