شناسهٔ خبر: 70994089 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

استقرار شرایط ناپایداری جوی در دشت کاشان

رئیس اداره هواشناسی کاشان گفت: آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی نشان می‌دهد که چهار روز اول هفته جاری، شرایط نسبتاً ناپایداری در نقاط مختلف دشت کاشان استقرار خواهد یافت.

صاحب‌خبر -

عباس ارغوانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بیشینه دمای هوا در روز یکشنبه با یک درجه افزایش به ۱۷ درجه سانتیگراد خواهد رسید که در روز دوشنبه به ۱۵ درجه و در روز سه‌شنبه به ۱۴ درجه کاهش خواهد یافت.

وی افزود: پدیده غالب جوی در روز شنبه به صورت صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد جنوب غربی با سرعت ۱۲ متر بر ثانیه پیش‌بینی می‌شود که در روزهای یکشنبه و دوشنبه با تشدید ناپایداری‌های جوی، احتمال بارش‌های پراکنده دور از انتظار نیست.

رئیس اداره هواشناسی کاشان بیان کرد: گلستان‌داران نسبت به هرس و جمع‌آوری شاخه‌های آلوده به آفت و انهدام آنها اقدام کرده و باغداران پسته نسبت به هرس اصولی باغ بر اساس نظر کارشناسان جهاد کشاورزی عمل کنند.

ارغوانی گفت: باغداران منطقه کاشان، بعد از هرس درختان، نسبت به تغذیه زمستانه به شیوه کانال کود اقدام کنند و به باغداران مناطق کوهستانی سفارش می‌شود که نسبت به سم‌پاشی با اکسی کلرور مس برای مقابله با شانکر و دیگر آفات زمستان گذران توجه داشته باشند.

وی افزود: مناطق کوهستانی که به صورت روزانه شاهد لایه‌های یخ در سطوح آب هستند، می‌توانند عملیات پابیل(پا کن) و یخ آب را انجام دهند و  غله کاران باید نسبت مبارزه با علف‌های هرز اقدام کنند.

رئیس اداره هواشناسی کاشان خاطرنشان کرد: بهره‌برداران بخش زراعت نیز با توجه به درصد رطوبت خاک و عدم بارش‌های مؤثر، می‌توانند نسبت به آبیاری و در صورت لزوم استفاده از کود سرک اقدام کنند.

انتهای پیام