شناسهٔ خبر: 70987303 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

افتتاح و کلنگ زنی ۲۵ طرح در لنده در دهه فجر

در دهه فجر امسال ۲۵ طرح عمرانی و خدماتی با اعتباری افزون بر ۲۰۰ میلیارد تومان در سطح شهرستان لنده ، بهره‌ برداری و یا کلنگ زنی می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، فرماندار لنده گفت: قطعه اول جاده لنده - تراب- دهدشت از جمله طرح‌های افتتاحی دهه فجر در این شهرستان است.
سید محمد تقوی افزود: تاکنون از محل اعتبارات بنیاد علوی بیش از ۹۶ میلیارد تومان برای این قطعه هزینه شده و ۲۰ میلیارد تومان دیگر جهت تکمیل تجهیزات جانبی این قطعه از جمله دستک پل، دیوار حائل، نیوجرسی و گاردریل تخصیص یافته است.
وی اضافه کرد: قطعه دوم این محور به طول ۳ کیلومتر و با پیشرفت کاری ۷۰ درصد و با اعتبار ۹۶ میلیارد تومان در حال خاک‌برداری است و تا پایان سال نیز این قطعه در صورت تامین اعتبار زیر بار ترافیک خواهد رفت.
فرماندار لنده گفت: سایر طرح‌های قابل بهره برداری این شهرستان در دهه فجر در حوز‌های آموزش، درمان و کشاورزی است.