شناسهٔ خبر: 70987075 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: بازتاب | لینک خبر

مصرف این محصولات بهداشتی و آرایشی ممنوع

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرآنلاین، این سازمان اعلام کرده است که محصولات مذکور به دلیل عدم رعایت استانداردهای تولید، ممکن است سلامت مصرف‌کنندگان را به خطر بیندازند.

تسنیم در خبری افزود: محصولاتی که در این اطلاعیه هشدار داده شده شامل مایع ظرفشویی گلیسیرین با برند سوپر جام، مایع سفیدکننده با برند آذر پلاس، پودر لباسشویی دستی و ماشینی با برند دوباج و صابون حجم‌دهنده صورت با برند PASTEL است. همچنین اسپری بدن با برندهای MY WHY و BYLY و رول بدن با برند SUECIA نیز در این فهرست قرار گرفته‌اند.

در بخش محصولات متفرقه، اسپری خوشبوکننده هوا با برند YUMOS، ژل خوشبوکننده توالت فرنگی با برند Bref، پودر موبر با برند ممتاز آلوئه‌ورا و کرم مرطوب‌کننده شیر الاغ با برند Donkey Milk نیز شناسایی شده‌اند که به دلیل نداشتن مجوز، استفاده از آن‌ها توصیه نمی‌شود.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو تأکید کرده است که خریداران باید از اصالت و مجوز قانونی محصولات اطمینان حاصل کرده و در صورت مشاهده این اقلام در بازار، موضوع را به سازمان گزارش دهند.