به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان و به نقل از روابط عمومی هلال احمر استان، رضا حاجیلری اظهار کرد: شب گذشته گزارشی مبنی بر در راه ماندن ۵ نفر در برف و کولاک جاده رامیان به شاهرود و در منطقه تخته بادو (اولنگ) به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلالاحمر گلستان اعلام شد.
وی افزود: بلافاصله، یک تیم امدادی به همراه تکنسین اورژانس به محل اعزام شد و پس از رسیدن به محل حادثه اقدامات لازم برای این ۵ نفر که همه سرنشینان یک خودرو بودند انجام شد.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر گلستان گفت: یکی از سرنشینان خودرو علائم سرمازدگی داشت که به همراه دیگر سرنشینان به محل امن منتقل شدند. با این حال، با رضایت شخصی، هیچیک از سرنشینان به بیمارستان منتقل نشدند و از رفتن به بیمارستان صرفنظر کردند. عملیات ساعت ۲۳:۵ به پایان رسید.