شناسهٔ خبر: 70982170 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

در راستای تغییر الگوی کشت محصولات پرآب به کم آب ؛

<html> <head></head> <body> افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی در کهگیلویه و بویراحمد </body> </html>

<html> <head></head> <body> معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از افزایش ۲ و ۳ دهم درصدی کشت گیاهان دارویی در استان خبر داد. </body> </html>

صاحب‌خبر -

افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما کهگیلویه و بویراحمد ، داریوش حصار گفت: هم اکنون هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی استان زیر کشت گیاهان دارویی است.
 وی با بیان اینکه سند توسعه کشت گیاهان دارویی در استان برای اولین بار در سال ۱۳۹۹ تدوین شد گفت: بر اساس این سند، توسعه کشت گیاهان دارویی در استان ۴۵ هزار و ۳۰۰ هکتار بود که هم اکنون با افزایش ۲ و ۳ دهم درصدی به هزار و ۷۰ هکتار رسیده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: با توجه به کم شدن میزان بارش‌ها در استان طی چند سال اخیر، تغییر الگوی کشت محصولات پرآب به کم آب، جزء برنامه‌های اصلی سازمان جهاد کشاورزی بوده است که در این راستا کشت دیم گیاهان دارویی بین کشاورزان ترویج پیدا کرده است.
حصار افزود: در این استان بررسی و تناسب اراضی برای کشت گونه‌های گیاه دارویی بومی همچون موسیر، زعفران، گل محمدی، سیاه دانه، زیره و سایر گیاهان دارویی متناسب با اقلیم استان صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه در شهرستان‌های بویراحمد، لنده و کهگیلویه بیشترین سطوح کشت گیاهان دارویی را داریم، گفت: کشت گیاه دارویی موسیر در شهرستان‌های مارگون و بویراحمد و گیاه زعفران در شهرستان دنا به صورت پایلوت در حال انجام است.
حصار افزود: درحال حاضر ۱۵ گونه گیاه دارویی ازجمله آلوئه ورا، زعفران، موسیر، عناب، گل محمدی، چای ترش، رزماری، بابونه، زیره، خاکشیر، به لیمو، نعناع فلفلی، سیاه دانه، آنغوزه، باریجه و کرفس کوهی در استان کهگیلویه و بویراحمد کشت می‌شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: از بین گیاهان دارویی تولیدی استان کهگیلویه و بویراحمد محصولاتی همچون آنغوزه و آلوئه ورا به استان‌های فارس و گیاه رزماری به استان تهران صادر می‌شود.