به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، «فیصل بنفرحان»، وزیر امور خارجه عربستان که به بیروت سفر کرده است، در کاخ بعبدا با «جوزف عون»، رئیس جمهور لبنان دیدار کرد.
بنفرحان پس از دیدار با عون، طی نشست مطبوعاتی گفت: در این دیدار بر اهمیت پایبندی به توافق آتشبس، اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ و لزوم عقبنشینی کامل اسرائیل از جنوب لبنان که برای نخستین بار طی ۱۵ سال گذشته به بیروت کردیم.
وی افزود: ما به قدرت عون و نخستوزیر وی برای تحقق ثبات اطمینان داریم و به حمایت از لبنان و مردم این کشور ادامه خواهیم داد.
وزیر خارجه عربستان اظهار داشت: ما نگاه خوشبینانهای به آینده لبنان و اجرای اصلاحات در این کشور داریم که موجب تقویت اعتماد جهان به لبنان خواهد شد.
بنفرحان قرار است با «نبیه بری»، رئیس پارلمان لبنان هم دیدار کند. سفر بن فرحان به بیروت در حالی است که وزرای خارجه عربستان طی ۱۵ سال گذشته هیچ سفری به لبنان نداشتهاند.
انتهای پیام/ ۹۵۵
∎