بهگزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی وزارت میراثفرهنگی، سیدرضا صالحیامیری که به استان خوزستان سفر کرده است، امروز پنجشنبه ۴ بهمن با همراهی فرماندار بهبهان و جمعی از مسئولان ملی و محلی، از پروژه در حال احداث منطقه نمونه گردشگری تنگتکاب در این شهرستان بازدید کرد.
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در گفتوگو با فرماندار و مسئولان محلی و نیز سرمایهگذار این پروژه، دستورات لازم درباره این پروژه را صادر کرد.
این مقام مسئول بعد از شنیدن گزارش سرمایهگذار پروژه، فرماندار بهبهان و مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان با اشاره به ضرورت حمایت از سرمایهگذاران در حوزه گردشگری گفت: بهنظر میرسد در باره این پروژه میتوان کارگروه تشکیل داد و مسائل مرتبط با این منطقه نمونه گردشگری را در قالب کارگروه پیگیری کرد.
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همچنین دستور داد تا بهمنظور پیگیری دقیق مسائل این پروژه یک کارگروه در سطح شهرستان تشکیل و موضوعات مرتبط با این منطقه نمونه گردشگری ابتدا در سطح شهرستان و توسط فرماندار بررسی و چنانچه نیاز بود در سطح ملی و توسط مسئولان وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی پیگیری شود.
او به مهمترین موضوعات مرتبط با این پروژه و درخواستهای سرمایهگذار اشاره و به فرماندار و مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان دستور داد تا موضوعات مرتبط با این منطقه نمونه گردشگری از جمله تسهیلات، آسفالت و تامین زیرساختهای مورد نیاز را بررسی کنند.
پروژه منطقه نمونه گردشگری تنگتکاب در منطقه تاریخی تنگتکاب شهرستان بهبهان با سرمایهگذاری بخش خصوصی در حال اجراست.
تکمیل ظرفیتهای بینظیر منطقه با فعال شدن گردشگری کشاورزی
سیدرضا صالحیامیری که به استان خوزستان سفر کرده است، امروز پنجشنبه ۴ بهمن با همراهی فرماندار بهبهان و جمعی از مدیران ملی و محلی از مزرعه گل نرگس در این شهرستان بازدید و از نزدیک با فعالان صنعت گل و گیاه و نیز غرفهداران صنایعدستی در این مزرعه گفتوگو کرد.
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت رونق صنعت گردشگری بیان کرد: گردشگری کشاورزی باید فعال شود. امروز صادرات گل افزایش یافته و سیاست دولت نیز حمایت از گلخانههاست. بهبهان با دارا بودن مزارع گل نرگس یکی از مهمترین قطبهای گردشگری کشاورزی به حساب میآید و توجه به این گلهای زیبا میتواند باعث رونق گردشگری و جذب هرچه بیشتر گردشگر شود، چرا که این گلها در عین زیبایی روح دارند و هر گردشگری را مجذوب خود میکنند.
او در ادامه به دیگر ظرفیتهای گردشگری بهبهان اشاره کرد و افزود: شب گذشته در جمع اعضای شورای اداری بهبهان، ضمن بررسی مسائل مرتبط با حوزه گردشگری، برنامه ها و دستور کارهای مشخصی تبیین شد.
این مقام مسئول همچنین به ظرفیتهای تاریخی، تمدنی و فرهنگی بهبهان اشاره کرد و ادامه داد: بهبهان فراتر از یک شهر است و یکی از حوزههای تمدنی ایران به حساب میآید. این شهر با دارابودن آثار تمدنی مثل ارجان و چغاسفلی از بینظیرترین حوزههای تاریخی و تمدنی ماست و همه باید. تلاش کنیم تا این تمدن در دنیا بدرخشد.