شناسهٔ خبر: 70971912 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دولت.آی‌آر | لینک خبر

وزیر میراث‌فرهنگی در بازدید مزرعه گل نرگس بهبهان:

بهبهان حوزه تمدنی ایران است/ تکمیل ظرفیت‌های بی‌نظیر منطقه با فعال شدن گردشگری کشاورزی

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بازدید از مزرعه گل نرگس بهبهان گفت: یکی از موضوعاتی که باید فعال شود، گردشگری کشاورزی است‌ که‌ ضمن تکمیل ظرفیت‌های منطقه باعث جذب و رونق گردشگری می‌شود.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، سیدرضا صالحی‌امیری که به استان خوزستان سفر کرده است، امروز پنجشنبه ۴ بهمن با همراهی فرماندار بهبهان و جمعی از مدیران ملی و محلی از مزرعه گل نرگس در این شهرستان بازدید و از نزدیک با فعالان صنعت گل و گیاه و نیز غرفه‌داران صنایع‌دستی در این مزرعه گفت‌وگو کرد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت رونق صنعت گردشگری بیان کرد: گردشگری کشاورزی باید فعال شود. امروز صادرات گل افزایش یافته و سیاست دولت نیز حمایت از گلخانه‌هاست. بهبهان با دارا بودن مزارع گل نرگس یکی از مهمترین قطب‌های گردشگری کشاورزی به حساب می‌آید و توجه به این گل‌های زیبا می‌تواند باعث رونق گردشگری و جذب هرچه بیشتر گردشگر شود، چرا که این گل‌ها در عین زیبایی روح دارند و هر گردشگری را مجذوب خود می‌کنند.

او در ادامه به دیگر ظرفیت‌های گردشگری بهبهان اشاره کرد و افزود: شب گذشته در جمع اعضای شورای اداری بهبهان، ضمن بررسی مسائل مرتبط با حوزه گردشگری، برنامه ها و دستور کارهای مشخصی تبیین شد. 

این مقام مسئول همچنین به ظرفیت‌های تاریخی، تمدنی و فرهنگی بهبهان اشاره کرد و ادامه داد: بهبهان فراتر از یک شهر است و یکی از حوزه‌های تمدنی ایران به حساب می‌آید. این شهر با دارابودن آثار تمدنی مثل ارجان و چغاسفلی از بی‌نظیرترین حوزه‌های تاریخی و تمدنی ماست و همه باید. تلاش کنیم تا این تمدن در دنیا بدرخشد.

#سفر_وفاق

#خوزستان_همدل

انتهای پیام/