به گزارش خبرنگار ایرنا، رییس بیمارستان ولیعصر(عج) زنجان در مراسم افتتاح این بخش، افزود: امسال چهلمین سال فعالیت این موسسه درمانی خیریه است که بخش سکته حاد مغزی نیز در آن افتتاح شد.
دکتر حمیدرضا قهرمانی با اشاره به تجهیز به موقع و مناسب این بخش توسط دانشگاه علوم پزشکی زنجان، تاکید کرد: این امر در شرایط سخت مالی کشور و استان انجام شد که با راه اندازی ۱۴ تخت بخش سکته حاد مغزی به ارتقای سطح سلامت مردم استان کمک شایانی می کند.
وی یادآور شد: بخش سکته حاد مغزی بیمارستان ولیعصر(ع) زنجان در ۴۰۰ مترمربع زیربنا و با بیش از ۸۵ میلیارد ریال هزینه کرد توسط این موسسه خیریه راه اندازی شد و از امروز در اختیار همشهریان قرار دارد.
قهرمانی اظهار داشت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر روی تشخیص و درمان سه نوع بیماری تمرکز کرده که این بیماری ها شامل بیماری های قلبی، مغزی و انواع سرطان هاست.
وی با بیان اینکه تکمیل چرخه تشخیص و درمان این بیماری ها مورد توجه جدی وزارت بهداشت است، خاطرنشان کرد: این رویکرد در استان زنجان نیز پیگیری می شود و بر همین اساس تا پایان سال جاری بخش آنژیو مغز این مرکز نیز افتتاح خواهد شد.
رییس انجمن سکتههای حاد مغزی ایران نیز در این مراسم گفت: این احتمال وجود دارد که افراد ناگهانی دچار سکته مغزی شوند و در این شرایط درمان در ساعات اولیه (ساعت طلایی) صددرصد نجاتبخش جان بیمار است.
دکتر بابک زمانی افزود: در مرکز درمانی که بیمار سکته مغزی در ساعات اولیه درمان شود، بیمار احساس امنیت میکند.
وی اظهار داشت: حوزه سلامت، به سیستمی کارآمد نیاز دارد و در شرایط موجود در حوزه سلامت، تخصیص منابع از حوزه خیرین، خیلی موثر است و میتواند به عنوان مدلی در کشور استفاده شود.
زمانی ادامه داد: جان بیماران را ساختمانها و دستگاهها نجات نمیدهند و پزشکان هستند که با درمان به موقع جان میبخشند. بنابراین باید ماندگاری پزشکان، پزشکان مقیم و آنکال را جدی بگیریم.
وی با بیان اینکه جان آدمیزاد ارزشمند است و مرکزی که در ساعات اولیه جان بیمار را نجات دهد، در درمان قابل اعتماد است، تصریح کرد: در این راستا، بخش درمان سکته حاد مغزی زنجان پیشرو است.
ساخت بیمارستان ولیعصر(عج) زنجان با ظرفیت ۳۶۳ تخت در سال ۱۳۶۴ با هدف ارتقای خدمات در حوزه آموزش و درمان، ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی، آموزش گروه پزشکی و ایجاد رفاه اجتماعی در زمینی با مساحت بالغ بر ۲۳۰ هزار متر و زیربنای ۳۰ هزار متر مربع در دو طبقه آغاز شد و در شهریور سال ۱۳۷۸ به بهرهبرداری رسید.