فریبرز نیاستی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای سالجاری تاکنون ۲ میلیون و ۴۳۵ هزار و ۳۷۷ نسخه به صورت تمام الکترونیک و ۳۲۲ نسخه به صورت نیمه الکترونیک صادر شده است.
وی بیان کرد: پزشکان طرف قرارداد بیمه سلامت همدان با گرفتن حساب کاربری و دریافت آموزش های حضوری و غیر حضوری در طرح نسخه نویسی الکترونیکی مشارکت کردند.
مدیرکل بیمه سلامت همدان، تعریف حساب کاربری برای پزشکان در سامانه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک، آموزش نحوه انجام نسخه نویسی، پاسخگویی آنلاین کارشناسان بیمه سلامت به منظور رفع ابهامات و مشکلات و پرداخت های به هنگام حق الزحمه پزشکان را از عوامل موفقیت اجرای این طرح در همدان دانست.
نیاستی یادآوری کرد: سال گذشته سه میلیون و ۱۹۲ هزار نسخه الکترونیک توسط ۵۰۲ پزشک طرف قرارداد بیمه سلامت این استان صادر شد که از این تعداد سه میلیون و ۱۹۱ هزار و ۷۲۸ نسخه به صورت تمام الکترونیک و مابقی به صورت نیمه الکترونیک بوده است.
وی با بیان اینکه به طور میانگین پزشکان همدانی ماهانه بیش از ۲۴۰ هزار نسخه الکترونیک تجویز می کنند افزود: بسیاری از پزشکان معتبر و شناخته شده نزد بیماران و جامعه پزشکی هم اکنون نسخه الکترونیکی تجویز می کنند.
نیاستی گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون داروخانه های استان بیش از ۲ میلیون و ۴۳۳ هزار نسخه الکترونیک پیچیده اند.
وی اظهار کرد: موفقیت کامل در اجرای طرح نسخه الکترونیک بستگی به همکاری و همراهی بخشهای تاثیرگذار در تامین به موقع اعتبارات برای پرداخت مطالبات، تعرفه گذاری مناسب برای رغبت مشارکت پزشکان، همراهی جامعه پزشکی، برطرف شدن نواقص سامانه های الکترونیکی نسخه نویسی و نسخه پیچی، ارتقای فرهنگ عمومی و نظارت موثر صنفی دارد.