به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، این ارتقاء شامل موتورهای جدید، رادارها و اویونیک پیشرفته میشود که طول عمر این بمبافکن را تا سال ۲۰۵۰ افزایش میدهد. با این حال، این ارتقا همین حالا سه سال عقبتر از برنامه است و پیشبینی میشود که قابلیتهای جدید و اولیه آن تا سال ۲۰۳۳ عملیاتی شود.
علی رغم افزایش هزینهها و تاخیرها، طرفداران بهروزرسانی، بر ظرفیت بار بینظیر B-۵۲ J اتکا میکنند.
با افزایش تنشهای جهانی، فشار بر روی نیروی هوایی آمریکا بیشتر از هر زمان دیگری است و نقش ۲۰۰ بمبافکن B-۵۲ J پر حال حاضر پررنگتر از هر زمان دیگری است.
تأخیرهای B-۵۲ J: آیا آینده ارزش سرمایه گذاری را دارد؟
در دسامبر ۲۰۲۴، این هواپیمای نظامی بزرگ برای بهبود مسافت قابل پیمایش خود به یک پیشرانه F ۱۳۰ جدید از شرکت رولزرویس دریافت کرد. مدلهایی که به این پیشرانه مجهز باشند با نام B-۵۲ J شناخته میشوند.
افراد آگاه از برنامه بهروزرسانی بمب افکن B-۵۲ J میگویند که رسیدن به نقطه برنامهریزی شده با موتور جدید به حدود دو سال تلاش نیاز دارد و هنوز کارهای زیادی برای رسیدن به این نقطه باقی مانده است.
تنها مشکل بزرگ برنامه بهروزرسانی بمب افکن B-۵۲ J این است که این برنامه هنوز سه سال عقب است، که پذیرش واقعی بمبافکن را در خدمات نیروی هوایی ایالات متحده (USAF) در محدوده زمانی ۲۰۳۳ قرار میدهد.
این تاخیر باعث میشود که برخی بپرسند که آیا این پول ارزش این بهروزرسانی را دارد، با توجه به آنچه که بمب افکن B-۵۲ J ممکن است در آینده با تهدیدات جدیتری روبهرو شود.