شناسهٔ خبر: 70961170 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

نشست شورای آرد و نان شهرستان لنده ؛

انتقاد مدیر کل امور اقتصادی استانداری از مطلوب نبودن کیفیت نان در لنده

مدیر کل امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: بی‌کیفتی نان در لنده از جمله مطالبات مردم این شهرستان است که باید نظارت ، کنترل و بازرسی‌های بیشتری از واحد‌های خبازی شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، نادیا صداقت در نشست شورای آرد و نان لنده افزود: تا زمانی که سهمیه آرد به صورت سیستمی از طرف استان و کشور صورت نگیرد فرمانداران مصوبه‌ای در جهت مجوز نانوایی انجام ندهند.
وی تأکید کرد: در راستای اجرای طرح شهید آب‌شناسان ۳۰درصد نانوایی‌هایی استان باید دوگانه سوز شوند به همین منظور بانک سپه تسهیلات موردنظر را واگذار خواهد کرد.
صداقت گفت: این طرح یکی از طرح‌های سازمان پدافند غیرعامل است که باید مورد توجه فرمانداران و واحد‌های خبازی قرار گیرد.
 مدیرکل امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد همچنین گفت: در طرح هوشمندسازی آرد روستایی نیز اگر تا پایان بهمن ماه عاملین در سامانه ثبت‌نام نکنند سهمیه آرد آنان نیز قطع خواهد شد.
صداقت اضافه کرد: به‌منظور استانداردسازی دستگاه‌های نانوایی‌ها و بهسازی و نوسازی دستگاه‌های فرسوده نیز تسهیلات در نظر گرفته شده است.
وی گفت: سهمیه آرد شهرستان لنده در طول ماه بیش از ۲۸۰ تن است که باید این مهم با نظارت مستقیم فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها اجرایی شود.
 فرماندار شهرستان لنده هم در این نشست از کیفیت نان در لنده انتقاد کرد و گفت: در راستای ارتقاء سطح کمی و کیفی نان تاکنون دوره‌های آموزشی با حضور شاطران و خبازان برگزار شد که نیاز است این دوره‌ها تداوم داشته باشند.
سید محمد تقوی افزود: کارگروه آرد نان شهرستان لنده مسئول کیفیت و کمیت نان را برعهده دارند و اداره صمت، شبکه بهداشت و درمان باید در هفته یک‌باراز بازار و نانوایی‌ها بازدید میدانی داشته باشند.
تقوی گفت: هرچند سهمیه آرد با توجه‌به حجم جمعیت شهری جوابگو نیست، ولی این مهم دلیل نمی‌شود که نانوایی‌ها تا قبل از پایان هر ماه آرد تمام کنند.
وی افزود: سهمیه آرد شهر لنده دو هزار و ۲۵۰ کیسه، سهمیه روستا‌ها یک هزار و ۹۵۰ کیسه و امور عشایری نیز یک هزار و ۲۰۰ کیسه است.