شناسهٔ خبر: 70958395 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

اولین کنفرانس ملی حکمرانی هوشمند برگزار شد

پنل تخصصی حکمرانی هوشمند قضایی اولین کنفرانس ملی حکمرانی هوشمند در سالن شهید بهشتی پژوهشگاه قوه قضاییه با حضور رییس و مدیران پژوهشگاه، دبیر و اعضای علمی و اجرایی کنفرانس و نیز اساتید و پژوهشگران مرتبط برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، وحید آرایی دبیر اولین کنفرانس ملی حکمرانی هوشمند ضمن تشکر از برگزاری این پنل تخصصی در قوه قضاییه اظهار داشت: برگزاری پنل های تخصصی اولین کنفرانس ملی حکمرانی هوشمند با دستگاه‌های حاکمیتی مرتبط با محور‌های کنفرانس می‌تواند بستری برای پیوند دانشگاه با حوزه صنعت و اجرا با رویکرد نظام مسایل کشور فراهم کند و این اقدام وجه تمایز کنفرانس مذکور با سایر همایش‌ها و کنفرانس -های علمی است. 

اولین کنفرانس ملی حکمرانی هوشمند برگزار شد

حجت الاسلام مهدی هادی رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه در این نشست ضمن بیان مفاهیم دینی حکومت و حکمرانی و شاخص‌های آن بیان داشت: حکمرانی یک شیوه یا الگویی در حکومت است و با توجه به پیچیده شدن مسایل و ظهور فناوری‌های نوین، ضرورت توجه به حکمرانی هوشمند و ملزومات آن متناسب با شرایط و نیاز‌های زیست بوم انکارناپذیر است.

هادی افزود: حکمرانی قضایی و حکمرانی هوشمند قضایی بعنوان اولویت مهم در دستورکار پژوهشگاه قوه قضاییه مبتنی بر سند تحول قضایی و برنامه هفتم پیشرفت می‌باشد تا بتوانیم تصمیم گیری مطلوب و نیز خدمات رسانی شایسته قضایی را بیش از پیش تسهیل کنیم. 

سعداله مرادی رئیس پژوهشکده مطالعات راهبردی پژوهشگاه قوه قضائیه و دبیر پنل تخصصی نیز با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای حکمرانی هوشمند در پژوهشگاه گفت: متناسب با تحولات حاکم بر قرن بیست و یکم اجماع دو مبحث نوین حکمرانی و هوشمندی قابل توجه بوده و قبل از حکمرانی هوشمند باید هوشمندی در حکمرانی را در سیستم قضایی مورد توجه قرار بدهیم.

در ادامه، محمدرضا فقیهی استاد آمار دانشگاه شهید بهشتی به ارائه سخنرانی با موضوع نقش آمار در هوش مصنوعی و ارتباط آن با حکمرانی هوشمند، زهرا رضایی مدیر گروه آینده پژوهی قضایی پژوهشگاه به اقدامات پژوهشگاه در حوزه هوش مصنوعی، نرگس فرزانه مدیر گروه فناوری‌های نوین پژوهشگاه به اقدامات انجام شده در حوزه تحول دیجیتال قضایی و عباس سنتی مسئول آزمایشگاه حکمرانی قضایی پژوهشگاه به فعالیت‌های آزمایشگاه در راستای حرکت به سمت هوشمندسازی پرداختند. 

در پایان نشست محمد بارانی معاون پژوهشی پژوهشگاه به ارائه جمع بندی این نشست تخصصی و نیز نتایج تحقیقات در حوزه فرصت‌ها و چالش‌های بکارگیری هوش مصنوعی در سطح ملی و بین المللی به ویژه در حوزه قضایی پرداخت.

گفتنی است نتایج این پنل تخصصی و اقدامات قوه قضاییه در حوزه حکمرانی هوشمند از سوی رییس پژوهشگاه قوه قضاییه به عنوان سخنران کلیدی در روز برگزاری اولین کنفرانس ملی حکمرانی هوشمند در تاریخ ۷ اسفند که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار خواهد شد، ارائه می‌شود.

انتهای پیام/ 231