شناسهٔ خبر: 70957719 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

‌جهاد تبیین مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی در حمایت از جبهه مقاومت

‌حمایت از فلسطین و جبهه مقاومت اسلامی، مسئله روز جهان اسلام است و بر همه مسلمانان واجب است با امکانات خود در کنار مردم فلسطین و لبنان بایستند.

صاحب‌خبر -

مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی باتوجه‌به تاکید مقام معظم رهبری و تولیت آستان قدس رضوی مبنی بر آگاه‌سازی نسل جوان نسبت به ماهیت خبیث رژیم صهیونیستی و حمایت از جبهه مقاومت اسلامی، اقدامات شاخصی را در این زمینه، در قالب برنامه‌هایی متنوع انجام داده است. برای آگاهی از جزئیات این فعالیت‌ها با جواد مکرم دوست، مسئول روابط‌عمومی مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی، به گفت‌وگو نشسته‌ایم.

مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی تاکنون چه فعالیت‌ها و برنامه‌هایی را در حمایت از جبهه مقاومت انجام داده است؟

مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی تا کنون ۱۱ برنامه و فعالیت شاخص را در حمایت از جبهه مقاومت اعم از برگزاری اجتماع دختران نصرالله، نذر مقاومت دهه هشتادی‌ها، فضاسازی محیطی مراکز تابعه موسسه، برگزاری هئیت‌های نوجوانانه با موضوع فلسطین، نشست‌های مجازی «خونی که بر زمین نخواهند ماند» و «توهم اقتدار»، نشست‌های بزم اندیشه با عناوین «روایت لبنان» و «فتنه شام»، تولید محتوای فضای مجازی و دورهمی بررسی و معرفی مجموعه کتب «سرگذشت استعمار»، تدارک دیده است.

یکی از اقدامات شاخص مؤسسه جوانان در حمایت از جبهه مقاومت برگزاری سلسله جلسات بزم اندیشه است. این نشست‌ها در چه محورهایی و با حضور چه کسانی برگزار شد؟

نشست بزم اندیشه «روایت لبنان» از سلسله جلسات بزم اندیشه باهدف تبیین واقعیت میدانی نبرد جبهه حق علیه باطل برای نسل جوان، در دو نشست با حضور محسن اسلام‌زاده، مستندسازِ رویدادهای اخیرِ لبنان، دکتر مسعود اسداللهی، دکتر کوشکی، کارشناس بین‌الملل و دکتر مصطفی باقرزاده در مجتمع دانشجویی امام رضا(ع) برگزار شد.
همچنین نشست بزم اندیشه «فتنه شام» نیز، با حضور دکتر مهدی فضائلی، کارشناس سیاسی و محسن مقصودی، برگزار شد.
این نشست‌ها باهدف فراهم‌آوردن بستری مناسب برای تبادل نظرات، پرسش‌وپاسخ و درک شرکت‌کنندگان از مسائل پیچیده لبنان و سوریه تدارک‌دیده‌شده بود و به بررسی و تحلیل تحولات منطقه و جهان پرداخته شد و همزمان به‌صورت آنلاین، این برنامه‌ها از طریق لینک وبینار، برای دانشجویان و علاقه‌مندان در سراسر کشور نیز، در دسترس قرار گرفت.

اجتماع دختران نصرالله با چه محوریت و اهدافی برگزار شد؟

اجتماع بزرگ «دختران نصرالله» با محوریت هیئت دخترانه فاطمه الزهرا(س)، در محکومیت به‌شهادت‌رساندن شهید سید حسن نصرالله و همنوایی با فرزندان و رزمندگان جبهه مقاومت، اعلام همبستگی با آرمان‌های انقلاب و تجدید عهد با امام خامنه‌ای، با حضور پرشور دختران دهه هشتادی، در حرم مطهر رضوی، برگزار شد.
این اجتماع بزرگ و باشکوه در ساعت غیر از زمان مدرسه و با فراخوان عمومی هیئت دخترانه فاطمه الزهرا(س) به‌صورت مردمی برپاشده و شاهد حضور خودجوش بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ دختر دهه هشتادی مشهدی در این برنامه بودیم.
حاضران ضمن دعا برای آزادی قدس شریف در جوار مرقد مطهر امام رضا(ع)، با سردادن شعارهای «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا»، جنایت رژیم صهیونیستی، با پشتیبانی و حمایت آمریکای جنایت‌کار را محکوم کردند.
بازتاب‌های رسانه‌ای متعددی برای این برنامه در بسترهای مختلف اعم از پخش زنده در صداوسیما شبکه یک، شبکه خبر، شبکه خراسان رضوی، تلویزیون اینترنتی رضوی تی وی و پخش گزارش‌های مختلف در شبکه‌های سیما شکل گرفت.
همچنین حضور خبرنگاران و عکاسان خبری از خبرگزاری‌های مختلف، انتشار خبر برنامه در رسانه‌های مکتوب و مجازی، بازتاب در صفحات فضای مجازی پیام‌رسان‌های مختلف آستان قدس رضوی و نیز سایر صفحات سیاسی، خبری و مذهبی، صورت‌گرفته است.

درباره ویژه‌برنامه «نذر مقاومت دهه هشتادی‌ها» نیز توضیحاتی بفرمائید.

نوجوانان شرکت‌کننده در طرح معرفتی «بی‌نهایت»، در نهمین پویش جمعی «بی‌نهایت تبسم»، پویش نذر قربانی برای سلامتی و فرج حضرت مهدی موعود (عج)، نصرت رهبر عزیزِ انقلاب و رزمندگان جبهه مقاومت، نذوراتشان به مبلغ ۱۶۱ میلیون تومان را جمع‌آوری کردند. در این پویش، بیش از یک هزار و ۶۰۰ نفراز نوجوان و جوانان از سراسر ایران، شرکت کردند.
همان‌طور که فرمودید برگزاری نشست‌های مجازی تبیینی از دیگر اقدامات این مؤسسه در حمایت از جبهه مقاومت است. از جزئیات این نشست‌ها برایمان بگویید.
نشست مجازی «خونی که بر زمین نخواهند ماند» یکی از برنامه‌های تحلیلی مؤسسه جوانان برای مخاطبین دهه هشتادی است که به‌منظور تبیین موضوع جبهه مقاومت و همچنین پاسخگویی به شبهات جوانان و نوجوانان در موضوع مسئله فلسطین برگزار شد.
در این وبینار مجازی به تحلیل شرایط منطقه پس از ترور ناجوانمردانه سید حسن نصرالله پرداخته شد. این نشست به‌صورت آنلاین به میزبانی دکتر مصطفی باقرزاده، تحلیلگر مسائل سیاسی و اجتماعی با حضور بیش از ۱۵۰۰ نفر از نوجوانان و جوانان، برگزار شد.
همچنین نشست دیگری در قالب فضای مجازی با عنوان «توهم اقتدار» برگزار شد، این نشست باتوجه‌به فرمایشات رهبر معظم انقلاب که فرمودند: «پردهٔ توهّم اقتدار دشمن را پاره کنید، بشکنید و نگذارید تبلیغات دشمن بر روی افکار عمومی اثر کند»، ویژه مخاطبین دوره آموزشی «بی‌نهایت»، تدارک دیده شد.

در حوزه فضای مجازی و فضاسازی محیطی چه محتواهایی تولید شده است؟

یکی از کارهای مهم و مؤثر در زمینه جهاد تبیین، تولید محتوای فضای مجازی متناسب با نیاز و سلیقه نسل جوان معاصر با موضوع فلسطین است. ازاین‌رو، در مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی، تولید محتوا با استفاده از سبک‌های جدید تولید محتواهای ویدئویی، همچنین کارهای گرافیکی و هنری متناسب با این ایام صورت گرفت.
همچنین فضاسازی محیطی متناسب با شهادت سید شهدای مقاومت، شهید سید حسن نصرالله در مراکز تابعه مؤسسه جوانان از جمله اردوگاه امام رضا (ع)، مجتمع دانشجویی، مرکز رفاهی و فضای بیرون مؤسسه، در خیابان کوهسنگی، انجام شد.


در بین سخنانتان، به برگزاری هیئت‌هایی با موضوع فلسطین اشاره کردید، این هیئت‌ها برای آگاه‌سازی‌ جوانان نسبت به موضوعات اخیر خاورمیانه چه فعالیت‌هایی داشته‌اند؟

هیئت فاطمه الزهرا(ع) و هیئت شباب الشمس، ویژه دختران و پسران دهه هشتادی مشهدی است که در سال‌های اخیر با داشتن فرم و محتوای جدید توانست مخاطبین زیادی را جذب برنامه‌های خود کند.
در همه چیز این هیئت، نشانی از مقاومت فلسطین است و برنامه‌های متنوعی اعم از سخنرانی موضوعی، اجرای تئاتر مفهومی با موضوع فلسطین و دعا برای نصرت رزمندگان جبهه مقاومت، صورت‌گرفته است. و اما خوانش «سرگذشت استعمار»، همچنین دورهمی دختران دهه هشتادی مشهدی به‌منظور معرفی و بررسی مجموع کتب «سرگذشت استعمار» با حضور ارزشمند دکتر باقرزاده، در فضای معنوی حرم مطهر، برگزار شد.
این گردهمایی باهدف آگاهی‌بخشی و تعمق در تاریخچه و نتایج استعمار بر جوامع مختلف، فرصت مغتنمی برای تبادل نظرات و بهره‌مندی از تحلیل‌های دکتر باقرزاده در زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی فراهم آورد.