شناسهٔ خبر: 70957311 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

استاندار خوزستان:

رئیس‌جمهور از دیرباز دغدغه خوزستان را داشته است

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه اقوام مختلف با اتحاد در کنار هم زندگی می کنند، گفت: رئیس‌جمهور در همه ادوار تاریخ در دوران نمایندگی مجلس و وزارت بهداشت همواره دغدغه رفع مشکلات خوزستان را داشته و انتخاب خوزستان در آغازین سفرهای استانی نشان از توجه به این استان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، سید محمدرضا موالی‌زاده امروز _چهارشنبه سوم بهمن_ در جمع مردم خوزستان و در دیدار با رئیس‌جمهور اظهار کرد: خوزستان قهرمان این کهن گهواره تمدن بشری، دروازه ورود تشیع و کانون دلدادگان خاندان وحی و پایتخت دفاع مقدس با تقدیم ۲۴ هزار شهید برای فرزند برومند ایران زمین آغوش گشوده است.

وی افزود: رئیس‌جمهور در همه ادوار تاریخ در دوران نمایندگی مجلس و وزارت بهداشت همواره دغدغه حل مشکلات خوزستان را داشته و انتخاب خوزستان در آغازین سفرهای استانی نشان از توجه به این استان است.

استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: خوزستان از دیرباز زیستگاه اقوامی خون گرم و دلبسته به سرزمین مادری بوده است، اگرچه اقوام که در زبان و لهجه، فرهنگ و سنت متفاوت هستند اما در کنار هم زیست خوبی دارند و متحد هستند.

موالی‌زاده با اشاره به شعار جمعی از جوانان حاضر در این دیدار برای رفع مشکل بیکاری در خوزستان، عنوان کرد: این استان ظرفیت‌های زیادی دارد که توجه به رفع بیکاری همواره باید مورد توجه قرار گیرد.