شناسهٔ خبر: 70952322 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

معاون حوزه هنری کودک و نوجوان:

تنظیم‌گری صوت و تصویر فراگیر نیازمند رویکردی فرابخشی است

معاون حوزه هنری کودک و نوجوان درخصوص نهادها و سازمان‌های سیاست‌گذار گفت: تنظیم‌گری در حوزه صوت و تصویر نیازمند یک رویکرد فرابخشی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی ساترا، مجید مجیدی، معاون حوزه هنری کودک و نوجوان، مدیر اندیشکده امید حوزه هنری انقلاب اسلامی و عضو مجمع تحلیلگران رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در خصوص فعالیت‌های ساترا در حوزه تنظیم‌گری صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی گفت: اخیرا به اتفاق اعضای مجمع تحلیلگران رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی بازدیدی از بخش‌های مختلف ساترا داشتیم و با فعالیت‌های این سازمان بیشتر آشنا شدم. ابتدا بر خود لازم می‌دانم از زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه‌ای که در راستای تنظیم‌گری در این حوزه انجام شده، تشکر کنم. یکی از نکات مهمی که به ذهنم می‌رسد، ضرورت تبیین دقیق وظایف و مسئولیت‌های ساترا در سطوح مختلف مخاطبان است.

وی افزود: لازم است که ماهیت وجودی ساترا به عموم مردم و مخاطبان سکوهای نمایش خانگی توضیح داده شود. این موضوع به‌ویژه در شرایطی که در اذهان عمومی، ساترا به‌عنوان یک نهاد صرفا محدودکننده تلقی می‌شود، حائز اهمیت است. اگر افراد به درستی آگاه شوند که ساترا با چه هدف و دقیقا در چه زمینه‌هایی فعالیت می‌کند، احتمالا با این نهاد هم‌راستا خواهند شد.

مجیدی خاطر نشان کرد: نکته دیگری که شایان ذکر است، تلاش سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر برای جلب مشارکت فعال مخاطبان است. در شرایطی که مخاطبان در سکوهای نمایش خانگی می‌توانند به صورت تعاملی و هدفمند وارد عمل شوند، این مشارکت باید فراتر از آنچه که تاکنون تحت عنوان سامانه ساپرا مطرح شده، باشد. به این ترتیب، می‌توان انتظار داشت که مردم در ارزیابی محصولات و محتوای ارائه شده، به شکلی فعالتر مشارکت کنند؛ تنظیم‌گری مشارکتی از جمله رویکردهایی است که می‌تواند در این مقوله به گفتمان‌سازی تنظیم‌گری کمک و مردم را به عنوان یک بخش خودتنظیم‌گر، در چرخه تنظیم‌گری وارد کند.