دکتر محمدرضا مرادقلی افزود: هم اینک ۲ پایگاه موتورلانس شامل پایگاه موتورلانس الهادی مستقر در مسجد الهادی واقع در شهرک فرهنگیان و پایگاه موتورلانس ۴ شهری واقع در بیمارستان ۲۲ بهمن در شهر نیشابور با دارا بودن ۲ دستگاه موتورلانس فعال و در حال امدادرسانی به همشهریان هستند.
وی ادامه داد: در ۹ ماهه امسال به ۸۲۹ مددجو از طریق پایگاه موتورلانس ۴ شهری و ۶۲۱ مددجو از طریق پایگاه موتورلانس الهادی امدادرسانی شد.
او اضافه کرد: از مجموع این تعداد بیمار و مصدوم امدادرسانی شده، به طور میانگین ۱۶ درصد آنان پس از دریافت خدمات بالینی پیش بیمارستانی، برای اعزام به بیمارستان تحویل آمبولانسهای اورژانس و بیش از ۶۵ درصد آنان، به صورت سرپایی در محل درمان شدند.
سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: هم اینک به لحاظ تعداد موتورلانس کمبودی در شهرستان نیشابور وجود ندارد و ۲ موتورلانس فعال پاسخگوی امدارسانی به مددجویان این شهر هستند اما در هر یک از پایگاههای موتورلانس با کمبود چهار نفر نیروی انسانی و در مجموع با کمبود هشت نفر نیروی انسانی مواجه هستیم.
مرادقلی افزود: یکی از اهداف تاسیس و راهاندازی موتورلانسها، اهمیت زمان است که در موارد خاص با توجه به شلوغی و ترافیک معابر و خیابانها تا زمان رسیدن خودرو آمبولانس، موتورلانس به صورت پیشران اعزام شده و خدمات درمانی پیش بیمارستانی را آغاز میکند.
وی ادامه داد: هم اینک میانگین زمان رسیدن موتورلانس بر بالین بیمار یا مصدوم در نیشابور، بین ۱۲ تا ۱۳ دقیقه است.
مرکز شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در جغرافیای مرکزی خراسان رضوی و در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با ۳۱ پایگاه عملیاتی شامل ۱۰ پایگاه شهری، ۲۱ پایگاه جادهای و یک پایگاه امداد هوایی، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، سه پایگاه موتورلانس با زیر پوشش داشتن چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه به صورت شبانهروزی و رایگان به جمعیت این محدوده خدمات ارائه میدهد.