نشست سالانه مجمع جهانی اقتصاد (WEF) ۲۰۲۵ در داووس با موضوع «همکاری برای عصر هوشمند» دنبال میشود.
این نشست از روز ۲۰ ژانویه (یکم بهمن) آغاز شده و تا روز ۲۴ ژانویه (۵ بهمن) ادامه خواهد داشت.
داووس با برگزاری نشستی تحت عنوان همکاری برای عصر هوشمند از سران جهانی برای مجمع جهانی اقتصاد ۲۰۲۵ استقبال کرد و بحثها در نشست امسال شامل عدم قطعیت ژئواکونومیک، هوش مصنوعی، تجسم مجدد رشد و حفاظت از سیاره زمین و سایر موضوعها خواهد بود.
حدود ۳ هزار نفر از مقامهای بیش از ۱۳۰ کشور در این مراسم شرکت دارند و حدود ۳۵۰ مقام دولتی، از جمله ۶۰ رئیس دولت از همه مناطق کلیدی، نیز در این استراحتگاه کوهستانی سوئیس حضور دارند.
در بیانیه مطبوعاتی مجمع جهانی اقتصاد آمده است که این تنوع برای رویکرد نشست اساسی است تا اطمینان حاصل شود که مهمترین موضوعها در جهان تا حد امکان بهطور گسترده مورد بحث قرار میگیرند و راهحلها با لنزهای متنوع و فرابخشی طراحی میشوند.
برخی از سران سیاسی ارشد شرکت کننده عبارتند از: دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا (که از طریق ویدئو کنفرانس در این نشست حضور خواهد داشت)، اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا، دینگ ژویانگ، معاون نخستوزیر چین، خاویر مایلی، رئیسجمهور آرژانتین، اولاف شولتز، صدراعظم آلمان، روبرتا متسولا، رئیس پارلمان اروپا، ماتاملا سیریل رامافوزا، رئیسجمهور آفریقای جنوبی و پدرو سانچز، نخستوزیر اسپانیا در این مراسم حضور دارند.
- بیشتر بخوانید:
- ادعای مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی درباره موضوع هستهای ایران
- جزئیاتی درباره مجمع جهانی داووس
سران سازمانهای بینالمللی که در این نشست شرکت دارند عبارتند از دبیرکل سازمان ملل، مدیرکل سازمان تجارت جهانی و مدیر عامل صندوق بینالمللی پول.
موضوعهای جدید، گرایشها و سازمانها و عموم افراد برای بحث در این مجمع معرفی میشوند؛ معمولا اعتقاد بر این است که آنها بر تصمیمگیری شرکتها و بخش عمومی تأثیر میگذارند.
سازمان مجمع جهانی اقتصاد چندین پروژه در حال انجام را با هدف رسیدگی به نگرانیهای خاص جهانی از جمله تغییرهای آب و هوا، چهارمین انقلاب صنعتی و امنیت جهانی دارد.
بیش از ۳۰ گفتوگوی برنامهریزی شده در نشست سالانه تحت موضوع «صنایع در عصر هوشمند» با بیش از ۱۲۰ سخنران قرار دارد.
با بیش از ۱۸۰ نام در دستور کار و ۴۵ جلسه برنامهریزی شده، «سرمایهگذاری بر روی مردم» موضوعی است که در داووس ۲۰۲۵ موارد زیادی برای ارائه دارد.
موضوع «بازسازی اعتماد» با هدف بررسی این موضوع است که چگونه ذینفعان میتوانند راههای جدیدی برای همکاری در راهحلها در سطح بینالمللی و درون جوامع بیابند.
انتهای پیام/