شناسهٔ خبر: 70938806 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

از سوی دبیر ستاد امر به معروف کشور صورت گرفت؛

توضیحاتی پیرامون تاخیر ۲۰ ساله پیرامون صدور حکم شهادت برای اولین شهید امر به معروف کرمان

دبیر ستاد امر به معروف کشور توضیحاتی پیرامون تاخیر ۲۰ ساله پیرامون صدور حکم شهادت برای اولین شهید امر به معروف کرمان، ارائه کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ حجت الاسلام محمد حسین طاهری آکردی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگار دانشجو در خصوص تاخیر ۲۰ ساله صورت گرفته پیرامون صدور حکم شهادت مرتضی ضیاعلی اولین شهید امر به معروف استان کرمان که در ۸ مرداد ماه سال ۱۳۸۴ به شهادت رسیده است، گفت : من حدود یکسال هست که به این سمت منصوب شده ام و مسئولیت در دوران های گذشته در سطح ملی و استانی با دیگران بوده است.

وی افزود : از زمان حضورم در ستاد این کار را پیگیری کردم؛ قدیمی بودن پرونده و پیدا کردن مستندات مربوط به شهید ضیاعلی، کار را سخت کرده بود.

او اعلام کرد : سرانجام طی پیگیری های حقوقی صورت گرفته طی یک سال اخیر سرانجام پس از دو دهه، توسط دادگاه روال قانونی انجام شد و رای دادگاه در این خصوص صادر شده است و ادامه کار برای صدور حکم شهادت باید از طریق بنیاد شهید پیگیری شود و کار در حال پیگیری است.  

دانشجو نوشت ، حجت الاسلام طاهری آکردی از وجود ۱۰ شهید امر به معروف در کشور خبر داد و اعلام کرد : البته برخی پرونده های قدیمی نیز وجود دارد.

او سپس با اشاره به موضوع فیلترینگ گفت: با این مدل از فیلترینگ مخالفم و به وزیر مربوط نامه زدم تا اسامی فروشنده های فیلترشکن ها اعلام شود.

وی افزود : چهار شعار ما در ستاد، قانونگرایی، تعامل با سازمان ها، مطالبات مردمی و منویات رهبری است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور تاکید کرد : تا حالا کار سلبی نکرده ایم، من کلانتر کشور نیستم تا هر جا که مسئله ای هست آن را حل کنم؛ امور مرتبط را پیگیری می کنم.

او سود مرکب و جریمه دیر کرد را از مصادیق نهی از منکر و پرداخت وام قرض الحسنه به عنوان معروف برشمرد و گفت : امور ستاد در ۱۲۰ دستگاه اجرایی در حال پیگیری است؛ امور تشکل ها در حال انسجام و پیگیری می باشد و 
ده حوزه فعالیت مربوط به ستاد امر به معروف است.

وی با بیان اینکه شعب ویژه امر به معروف در همه استان ها ایجاد شده است، گفت : برای موضوع امر به معروف کد مشخص گرفتیم زیرا در سامانه قوه قضاییه قبلا با عنوان نزاع ثبت می شد.

طاهری بیان کرد : در این سالها حتی یک ریال برای پرداخت به وکلا پول نداشتیم؛ هم اکنون در تهران ۴۶ وکیل به طور جهادی دارند با ما همکاری می کنند؛ در ۹۵ درصد پرونده ها پیروز هستیم.

او گفت : کشور مافیا دارد و گزارش ها را در حال  پیگیری هستند؛ رسیدگی به برخی پرونده ها ۵ سال و یا بیشتر طول می کشد؛ ما در ستاد، قوه قضاییه نیستم که حکم بزنیم.

وی افزود : ۲۴ ساعته نمی شود مشکلات را حل کرد؛ طی این مدت سیاست های جامع امر به معروف را تصویب کردیم و به مجمع تشخیص ارسال شده است و به فرآیند تصویب رسیده 
تا تبدیل به سند شود و باید زیر ساخت اجرای سند جامع امر به معروف آماده شود.

او تصریح کرد : ما در ستاد در جایگاه قدرت نیستیم و متاسفانه حرف ما برای برخی سازمان ها خریدار ندارد.

طاهری مشکلات کمبود نیروی انسانی و مالی را از جمله مشکلات این ستاد اعلام کرد.

او گفت : ما در ستاد، یار دولتیم اما هر جا فساد ببینیم اعلام می کنیم؛ ما از بدنه مردم هستیم؛ در حمایت از خبرنگاران جدی هستیم؛ قول پیگیری موضوعات را می دهم اما قول نتیجه را نه.

وی تاکید کرد : ستاد و رسانه ها و نهادهای مرتبط و مردم باید متحد و همدلانه کار کنند.