به گزارش ایرنا، علیرضا قاری قرآن روز سهشنبه در نشست مشترک مجمع نمایندگان استان و استاندار اصفهان افزود: تولید حدود سه هزار و ۳۰۰ مگاوات برق خورشیدی تا سال ۱۴۰۷ در استان هدفگذاری شده است که بصورت شهرستانی توزیع خواهند شد.
به گفته وی، ارزش تولید سه هزار و ۳۰۰ مگاوات برق خورشیدی حدود یکصد هزار میلیارد تومان(یکصد همت) است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان با بیان احصاء ظرفیت موجود در شهرکهای صنعتی استان برای احداث نیروگاه خورشیدی تصریح کرد: حدود ۴۸ نقطه در کنار شهرکهای صنعتی استان پیش بینی و تاکنون ۲۹ قطعه زمین مصوبه ماده ۲۱ نیز برای آنها اخذ و به سرمایهگذاران معرفی شده است.
وی با بیان اینکه این نیروگاهها با توجه به وسعت شهرکها در قطعات پنج و ۱۰ مگاواتی در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: تولید ۷۰۰ مگاوات برق خورشیدی تا سال آینده و مابقی تا سال ۱۴۰۷ در استان برنامهریزی شده است.
قاری قرآن گفت: تسهیلات قانونی برای احداث نیروگاههای خورشیدی در نظر گرفته شده است و در صورت تایید کمیسیون ماده ۲۱ نیازی به مصوبه شورای برنامهریزی وجود ندارد.
به گزارش ایرنا، نشست مشترک مجمع نمایندگان استان و استاندار اصفهان امروز(سهشنبه) در استانداری اصفهان برگزار شد.
در این جلسه موضوع طرحهای احداث مسکن، نیروگاههای خورشیدی و چالش حوزه بهداشت و درمان و آخرین پیگیریهای نمایندگان استان با حضور استاندار مطرح شد.
اکنون نیروگاههای خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی فولاد مبارکه در منطقه کوهپایه، یک هزار مگاواتی شرکت پالایش نفت اصفهان در مناطق مورچه خورت، دهاقان و شهرک رازی شهرضا، ۲۰۰ مگاواتی مپنا در جوار شهرک صنعتی بزرگ اصفهان، یکصد مگاوات شرکت مانا انرژی در منطقه کُمشچه و رضوانشهر و ۶۰ مگاواتی شرکت متانول کاوه در منظقه اردستان از پروژههای بزرگ استان در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر هستند که در این میان، تنها نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه طبق برنامه زمانبندی شده در حال تکمیل است.
۳۵ هزار سامانه خورشیدی خانگی نیز استان اصفهان در دست احداث است.
بیش از ۲۱ هکتار زمین برای احداث نیروگاه خورشیدی در ۹ شهرک و ناحیه صنعتی این استان اختصاص یافته است.