به گزارش خبرنگار ایرنا، منصور خزایی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از محل تسهیلات تبصره ۳ بند ب ماده ۳۱ قانون احکام دائمی برنامههای کشور، ۲ پرونده به مبلغ ۱۱ میلیارد ریال برای طرحهای پرورش دام سبک و زنبورداری از سوی صندوق کارآفرینی امید تأمین مالی شده است.
وی ادامه داد: همچنین، از محل تفاهمنامه چهار جانبه سال ۱۴۰۲ (نهضت احیا)، یک پرونده به مبلغ ۲۰ میلیارد ریال برای واحد بستهبندی و تولید عسل با زمینه اشتغالزایی برای سه نفر پرداخت شده است.
مدیرجهاد کشاورزی فامنین گفت: در زمینه مشاغل خانگی و رونق کسبوکارهای کوچک، در سال ۱۴۰۳ تسهیلات کمبهره به ۱۸ فقره پرونده به مبلغ ۲۳.۶ میلیارد ریال با هدف ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای ۲۹ نفر پرداخت شده است.
خزایی ادامه داد: علاوه بر این، در راستای خرید ماشینآلات و ادوات کشاورزی، بانک کشاورزی ۱۸ فقره پرونده به مبلغ ۹۰.۱۴ میلیارد ریال تأمین مالی کرده است.
وی گفت: این تسهیلات به منظور خرید پنج دستگاه کمباین و ۱۳ دستگاه دیگر ادوات سمپاش و انواع دنباله بند در زیر بخشهای مختلف کشاورزی شامل زراعت، مکانیزاسیون، باغ، گلخانه، دام و طیور، گیاهان دارویی و شیلات اختصاص یافته است.
به گفته وی، در خصوص اعطای تسهیلات یارانهای ارزان قیمت به خسارتدیدگان سیل سال ۱۴۰۱، مبلغ ۵۳.۹ میلیارد ریال به تعداد ۲۵۶ نفر از سوی بانکهای عامل ملت، مسکن و تجارت ملی پرداخت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فامنین یادآور شد: کارمزد این تسهیلات چهاردرصد برای روستاییان و پنج درصد برای شهرنشینان بوده و دوره بازپرداخت آن پنج ساله است.
وی خاطرنشان کرد: این اقدامات نشاندهنده تلاشهای مستمر برای ایجاد اشتغال پایدار و حمایت از کشاورزان و کارآفرینان در شهرستان فامنین است و این مدیریت نهایت اهتمام لازم را برای جذب حداکثری انواع تسهیلات مصوب شده شهرستان بمنظور کمک به رونق کسب وکار های مرتبط با بخش کشاورزی و افزایش ضریب اشتغال به عمل می آورد.