شناسهٔ خبر: 70930567 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

پنج بنای تاریخی کردستان آماده واگذاری به بخش خصوصی است

سنندج- ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان گفت: در حال حاضر پنج بنای تاریخی استان واقع در شهرستان سنندج آماده واگذاری به بخش خصوصی شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، منصور مهرزاد روز سه شنبه در جلسه کارگروه ماده ٢٧ استان در سنندج اظهار کرد: کردستان استانی است که می‌توان در گوشه و کنار آن و به ویژه در ابنیه‌ها و محوطه‌های باستانی عمق تاریخ را مشاهده کرد لذا باید در حفظ مکان‌های تاریخی برای انتقال به نسل‌های آینده تلاش کرد.

وی افزود: در همین راستا پنج خانه تاریخی با هدف مرمت و نگهداری بهینه از اماکن تاریخی و توسعه زیرساخت‌های گردشگری استان آماده واگذاری به بخش خصوصی شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان یادآور شد: این بناها شامل منزل خان احمدی، منزل کسوت‌آرا، منزل نصرت نصرتی، منزل نصرت نوری و منزل دل‌روشن در شهرستان سنندج است.

وی با بیان اینکه کاربری واگذاری این بناهای تاریخی فرهنگی، اقامتی و پذیرایی است، ادامه داد: واگذاری این بناهای تاریخی به بخش خصوصی ٢٥ ساله تعیین شده است

مهرزاد با اشاره به اینکه باید از سرمایه‌گذارانی که در این استان سرمایه‌گذاری می‌کنند بیش از پیش حمایت شود، اظهار کرد: استان کردستان دارای بناهای تاریخی فراوانی است که بهره‌گیری از آن‌ها می‌توان در ایجاد فرصت‌های شغلی و توسعه اقتصادی بهره برد.