به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرجهادکشاورزی شهرستان مهاباد گفت: در قالب طرح فراگیر بیمه، کشاورزان می توانند با مراجعه به دفاتر بیمه کشاورزی، محصولات زراعی خود شامل گندم و جو را بدون پرداخت هیچگونه وجهی بیمه کنند.
صلاح الدین حقگوی افزود: براساس ماده 33 قانون هفتم توسعه بخش کشاورزی بیمه محصولات دامی وکشاورزی درسال زراعی 1403-۱۴۰۴ به صورت فراگیر شده وکشاورزان بابت بیمه محصولات خود هیچ هزینه ای پرداخت نخواهند کرد و وجه بیمه سهم کشاورز از محصولی که کشاورز در سال آینده تحویل مراکز خرید خواهد داد، برداشت میشود.
حقگوی اظهارکرد: محصولات زراعی مربوط به سه محصول گندم دیم ، آبی ودانه های روغنی خواهد بود و این بیمه هم به صورت فراگیر و هم به صورت اجباری خواهد بود وکشاورزان تا یک ماهی که فرصت دارند باید با مراجعه به دفاتر بیمه کشاورزی محصول زراعی امسال خود را که گندم آبی ، دیم ودانه های روغنی کلزاست بیمه کنند.
حقگوی اضافه کرد: باتوجه به اینکه بخش کشاورزی ریسک پذیره و هر لحظه احتمال وقوع خسارت و حوادث هست کشاورزان باید به مراکزجهاد کشاورزی دهستان خود مراجعه و اطلاعات محصولات زراعی خود را در سامانه پهنه بندی به روز کنند.
درخواست از کشاورزان برای بیمه محصولات کشاورزی
کشاورزان می توانند با مراجعه به دفاتر بیمه کشاورزی، محصولات زراعی خود را بدون پرداخت هیچگونه وجهی بیمه کنند.
صاحبخبر -
∎