دور برگشت رقابتهای لیگ برتر فوتبال کشور در حالی از دیروز دوشنبه اول بهمن آغاز شد که تیمهای مدعی قهرمانی بیست و چهارمین دوره این مسابقات کمترین تغییر را در لیست بازیکنان خود ایجاد کردند.
تیم فوتبال تراکتور تبریز صدرنشین دور رفت این مسابقات با وجود جدایی قطعی مهدی عبدی، سوکول چیکالشی و محمد آقاجانپور هنوز هیچ بازیکنی را به طور رسمی جذب نکرده است.
دراگان اسکوچیچ با جدایی دو مهاجم خود تصمیم دارد یک بازیکن را برای کمک به خط حمله تیمش جذب کند اما هنوز گزینه مدنظر خود را در بازار نقل و انتقالات داخلی پیدا نکرده است.
ضمن اینکه دو مهاجم خارجی نیز به وی معرفی شده اند که باشگاه در حال مذاکره با آنهاست. اسکوچیچ در حالی دنبال جذب مهاجم است که مدیر برنامه یکی از مهاجمان تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ پیشنهاد این بازیکن را به وی داده است تا به تراکتور بیاید اما سرمربی کروات تبریزیها با جذب او مخالفت کرده است.
اسکوچیچ در حالی تیمش را برای نیم فصل دوم آماده کرده است که علاوه بر جذب مهاجم تصمیم دارد یک هافبک بازیساز نیز به لیست بازیکنان خود اضافه کند.