شناسهٔ خبر: 70917998 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

جمع‌آوری۲۰۰ماینر غیرمجاز در استان مرکزی

اراک - ایرنا - مدیر دفتر حراست شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: بیش از ۲۰۰ دستگاه ماینر غیرمجاز از ابتدای سال جاری تاکنون در ۳۲ مزرعه در این استان کشف و ضبط شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، مصطفی دهقانی عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران در اراک، افزود: با توجه به سهم بالای مصرف دستگاه‌های ماینر و فشار مضاعف به شبکه توزیع برق، کشف مراکز غیرمجاز تولید رمز ارز از برنامه‌های مهم این شرکت است.

وی بیان کرد: دستگاه‌های‌ ماینر، علاوه‌ بر مصرف بالای برق، باعث فشار مضاعف بر شبکه توزیع برق، ایجاد نوسان در شبکه و در نهایت خسارت به لوازم برقی مشترکان می‌شود.

مدیر دفتر حراست شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: برای افرادی که به صورت غیرمجاز از از ماینر استفاده می‌کنند، در هر دوره، صورتحسابی با نرخ جریمه چهار برابر هزینه تامین برق، محاسبه می‌شود.

دهقانی اظهار کرد: انتظار است مردم در صورت مشاهده موارد مشکوک به رمز ارز، در اسرع وقت از طریق شماره تماس۰۹۰۱۸۰۷۱۸۰۰ و شماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ به‌صورت پیامک موضوع را اطلاع دهند.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان و جمعیتی بالغ بر یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت، دارای بیش از ۸۱۳ هزار مشترک برق است.